Új albumról küldött jelet SOHN

2016.11.09. 12:02, Frontrecorder

sohn.jpg

Coming sohn (elnézést): januárban érkezik az melenkoelektro-dalnok SOHN második albuma, melynek első beharangozó kislemezéhez Milla Jovovich rendezett klipet, a most közzétett dalban pedig konyhai eszközök adják a ritmust.

A Dél-Londonból Bécsbe elszármazott Christopher Taylor néhány év lappangás után 2014-ben tört ki az ismeretlenség homályából és hódította meg melankolikusra hangolt szintis/r&b-s elektropop dalaival a közönség mellett a kritikusok szívét. Az electrocrooner zenéjébe első hallásra beleszeretett a világhírű színésznő, Milla Jovovich is, aki hetekig csak a Tremors-t, SOHN bemutatkozó albumát hallgatta, és közben folyamatosan képek jelentek meg a fejében  -olyan mély hatással volt rá a lemez, hogy azt érezte, muszáj klipet rendeznie SOHN-nak. Nem sokkal ezután felvette vele a kapcsolatot, a zenész pedig elküldte neki készülő új albumának néhány dalát, melyek közül Jovovich kiválasztotta a Signal címűt. Az elektro-R&B-balladához egyszereplős (maga Jovovich), egynittes klip készült, erőteljes (érzelmeket kifejező) test- és arcjátékkal.

A szeptemberben közzétett klip után most érkezett a második előzetes dal SOHN új albumáról, melyet a dalszerző-zenész egy hónap alatt rögzített a külvilágtól elzártan Észak-Kaliforniában, szó szerint az éj leple alatt. A szövegében a világállapotokra reflektáló Conrad érdekessége, hogy konyhában található használati tárgyak - üres poharak, edények -  és a padló szolgált ütőhangszerként. A Rennen című lemez január 13-án jelenik meg, a kapcsolódó turné február 13-án indul Bécsben.

Címkék: sohn
https://recorder.blog.hu/2016/11/09/uj_albumrol_kuldott_jelet_sohn
Új albumról küldött jelet SOHN
süti beállítások módosítása