Scarlett Johansson csajzenekara szerelmi afférba keveredett a New Orderrel

2016.09.23. 14:47, Frontrecorder

johansson.jpg

Október elején jelenik meg egy jótékonysági lemez, melyen napjaink előadói dolgoznak fel nyolcvanas évekbeli slágereket. A kompiláció eladhatóságán sokat dob, hogy szerepel rajta Scarlett Johansson zenekara, amely a New Order Bizarre Love Triangle című dalát frissítette fel.

A New York-i székhelyű AmfAR AIDS-kutatási alapítvány tevékenységének támogatását célzó albumon többek közt a Phantogram, a Metric és  Brazilian Girls formálta saját képére Phil Collins, a Church, a Devo és mások közismert dalait (a teljes dallista itt), és ezen a válogatáson tér vissza Scarlett Johansson tavaly februárban debütált zenekara is - igaz, új névvel. A színésznő, Holly Mirandával,  Julia Haltigan-nel, Kendra Morris-szal és Este Haim-mel alakított együttese The Singles néven indult. de ezt sztornózniuk kellett, mert mint (számukra) kiderült, ez már foglalt volt. Az új névről viszont eddig nem érkezett hír, ám most már tudjuk: Sugar For Sugar. További változás, hogy Este Haim nem játszik a zenekarban, legalábbis ezen a felvételen, amely a New Order 1986-os dalának, a Bizarre Love Triangle-nek megszámlálhatatlanul sokadik átdolgozása - az eredetihez nagyban hű, a mai amerikai indiepop-ízléshez aktualizált változata, amelyben persze a legnagyobb plusz, hogy Johansson énekli.


A The Time Is Now című, október 7-én megjelenő albumról előzetesen ugyancsak hallható Aloe Blacc bluesos Billie Jean-feldolgozása:


Scarlett Johansson jelenleg épp a japán kult-anime, a Ghost In The Shell élőszereplős adaptációjának főhőseként kavar óriási vitákat, egyrészt a személyével (miért egy fehér nő formál meg egy ázsiait, és miért pont ő?), másrészt a frizurájával (lásd a nyitóképen). Íme a 2017-ben érkező akció-sci-fi trailere:

https://recorder.blog.hu/2016/09/23/scarlett_johansson_csajzenekara_szerelmi_afferba_keveredett_a_new_orderrel
Scarlett Johansson csajzenekara szerelmi afférba keveredett a New Orderrel
süti beállítások módosítása