18+ A Holychild énekesnője táncol és vetkőzik az általa rendezett klipben

2016.07.18. 22:06, prerecorder

holychild.png

Júniusban adta ki legújabb kislemezét a dilinyós indiepopot játszó amerikai HOLYCHILD. Ezen kapott helyet a Power Play című dal is, amihez a duó egy nem feltétlenül munkaidő alatt nézegethető klipet készített.

r-7092352-1433538115-8432_jpeg.jpgA videót az énekesnő, Liz Nistico rendezte, aki a klip során többször is villant - elmondása alapján a felnőttkor és -lét elleni lázadásról írta a dalt. Erre a dalszöveg is egyértelmű utalásokat tesz, hiszen a "boldogságom csöpög a kezdetleges ráncokról" vagy a "hogyan is tudnék magam lenni, ha felraknak egy polcra" sorok mind ezt a küszködését tükrözik. Vizuálisan viszont a megszállottságát szerette volna reprezentálni a páros, ami jelen esetben lelkes tánccal kísért leértékelt ipari pop art kedvenc bevásárlóközpontjukban. A hatás elérésében Nistico egyik kedvenc mexikói filmese, Diego Espy segédkezett, operatőrként. 

A duónak - a tavalyi The Shape Of Bart Pop To Come című debütalbuma után - alig egy hónapja jelent meg az America Oil Lamb című új EP-je, ezen Kate Nash-sel, MS MR-rel, Merekivel, RAC-vel és másokkal dolgoztak együtt. A Power Playben például RAC működött közre.

a "brat pop" duó fílinges klipje:

https://recorder.blog.hu/2016/07/18/a_holychild_enekesnoje_rendez_tancol_es_vetkozik_legujabb_klipjukben
18+ A Holychild énekesnője táncol és vetkőzik az általa rendezett klipben
süti beállítások módosítása