Bearanyozza a napot SBTRKT új dala

2016.03.23. 11:00, Frontrecorder

sbtrkt_3.jpg

Az arcát modernizált törzsi maszkok mögé rejtő SBTRKT a 2014-es második albuma óta nem adott ki hivatalosan új zenét, idén viszont jó pár dalt hallhatunk tőle, melyek közül az első már itt is van, Good Morning címmel, az atlantai R&B-kéjenc The-Dream közreműködésével.

Az elektronikus zenész-producer Aaron Jerome egy éve ugyan feltöltött a Soundcloudjára pár új számot, melyekkel visszakanyarodott a tánczenéhez, majd a BBC Radio 1 Residency műsorsorozatának vendégeként vezetett adásaiban is elszórt pár addig nem hallott szerzeményt, de rendes megjelenése nem volt 2015-ben. Az idei év viszont már nem marad ki: pár napja "Save Yourself'16" üzenettel tett ki egy képet a Twitterére, majd ugyanezzel az URL-lel elindult egy honlap is, amelyről tegnap óta ingyen letölthető a Good Morning című új dala. Lehet, hogy a következő album felvezető kampánya kezdődött el? Egyelőre nem tudni, SBTRKT annyit árult el Zane Lowe-nak a Beats 1 rádióműsorban, ahol a dalt bemutatta, hogy több közös felvétel is született The-Dreammel, akivel tökéletesen egymásra találtak. "Sok előadóval dolgoztam már együtt, de hogy valaki ennyire passzoljon a zenei világomhoz az igazi revelációként hatott" - mondja a kollaborációról.

A Good Morning tényleg ideális reggeli ébredéshez: fanfárokkal és lassan, puhán simogató szintikkel indul, ahogyan jóleső nyújtózkodás után elhúzzuk a függönyt és hagyjuk, hogy a reggeli fényhez hozzászokjunk, az utolsó percben aztán bejön a hiphopos ritmus, hogy beinduljon a nap - jóóó reggelt! 

Címkék: sbtrkt the-dream
https://recorder.blog.hu/2016/03/23/bearanyozza_a_napot_sbtrkt_uj_dala
Bearanyozza a napot SBTRKT új dala
süti beállítások módosítása