Klippremier! morningdeer: Therapy

2016.03.16. 19:15, rerecorder

therapy_4.jpg

Dányi Krisztina morningdeer projektjével tavaly májusban adta ki Blue For B című harmadik albumát, amit előtte egy beszélgetős-lemezhallgatós audio sessionnel és a That Song című dallal (és minimálvideóval) vezetett fel. A 2013-as előző albumhoz (Concert On A Twig) hasonlóan szintén a japán Whereabouts Records-nál - vinylen is - kijött kiadványhoz most egy klip is készült, mégpedig pont a vinylverzió extra dalához, a Therapyhoz. A Cibulya Nikol és stábja által készített nagyon szép bábos kisfilm premierje következik.

A kiváló tavalyi morningdeer-lemez szép kék vinylverziójához tartozik egy bónuszszám, a Therapy, amihez most elkészült egy szép kékben úszó bábos videó, amelyhez a rendező, Cibulya Nikol fűzött kommentárokat a Recordernek: „A klip arról a szükségszerű, de félelmetes változásról szól, amit szeretnénk meglépni, de lehetetlennek érezzük, mert fogalmunk sincs, hogy mi vár ránk. Ezért inkább elodázzuk a döntést, és csak bolyongunk egy képzeletbeli labirintusban. Mikor képesek vagyunk meglátni, hogy ez a bolyongás felemészt, először magunk is megrettenünk, de végre megadjuk magunknak a lehetőséget valami új megtapasztalására. Még nem tudjuk biztosan hogy jó-e, de azt már igen, hogy szabad.”

A most debütáló klipen kívül Dányi Krisztina jelenleg pihenteti a morningdeert, ez azonban nem jelenti, hogy ne lenne nagyon is aktív más téren, hiszen éppen Mikolai Martinnal, azaz S. Olbrichttel készít közös lemezt. A projekt várhatóan idén mutatkozik be - azt még az alkotók sem tudják, hogy milyen néven. Alig várjuk.


és akkor a gyönyörűen kivitelezett, a szabadság megtaláláshoz vezető útról szóló videó a Therapyhoz: 


morningdeer Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2016/03/16/klippremier_morningdeer_therapy
Klippremier! morningdeer: Therapy
süti beállítások módosítása