Idegen test szállja meg Rosamund Pike-ot a Massive Attack klipjében

2016.02.24. 13:20, subrecorder

adba92cc.png

Még előző hónap végén jelent meg meglepetésszerűen a Massive Attack új EP-je, a Ritual Spirit, amelyen többek közt Trickyvel és a Young Fathersszel is dolgozott a nagyhatású triphopformáció. Most az utóbbiakkal közös kollaborációhoz készült videó, amelyben Rosamund Pike színésznő egy igen furcsa találkozáson vesz részt.

A Massive Attack sosem volt egy igazán munkamániás formáció, a kiadott lemezeik mennyisége sem erre enged következtetni, az elmúlt huszonöt évben összesen öt albumot jelentettek meg, legutóbb 2010-ben a Heligolandet. Ennek ellenére 3D és Daddy G ígérgetni, azt tudnak, egy következő anyag készülését már 2013-ban megszellőztették, aztán persze jó ideig nagy csend lett megint. Egészen idén januárig, amikor a bejelentés után alig öt nappal már kint is volt új meglepetés EP, a Ritual Spirit, amelyet majd még egy másik követ a későbbiekben, az évet pedig egy új lemezzel kívánják megkoronázni. Az első lépés ráadásul jól sikerült, a négyszámos kedvcsinálón végre visszatért Tricky és az akár tanítványoknak is felfogható Young Fathers is szerepel egy dalban (3D nemrég azt mondta, hogy szerinte jelenleg ők a legjobb zenekar a világon).

Ez a bizonyos Young Fathers-kollab, a Voodoo In My Blood most egy elég zaklatott videót kapott, amiben Rosamund Pike (Gone Girl, Die Another Day) tapasztal meg egy harmadik típusú találkozást - egy aluljáróban. Egy idegen eredetű gömb hajtja uralma alá, a legfélelmetesebb az egészben pedig az, hogy láthatóan ráadásul nem is tervez vele semmit tenni, csak a szenvedését irányítja. A Ringan Ledwidge által rendezett kisfilmről Pike a kényelmetlen téma ellenére is viccesen nyilatkozott: "Hogy szerepelek-e a klipben? Igen, hallottam, hogy a lány a videóban nagyon hasonlít rám...És jártam is a Joe Strummer metrónál nemrég, volt egy igen különös élményem ott." A Massive Attack következő EP-jén lévő dalokat állítólag mind Daddy G írja - kíváncsiak várjuk.


A Massive Attack új videója, Rosamund Pike-kal:

https://recorder.blog.hu/2016/02/24/idegen_test_szallja_meg_rosamund_pike-ot_a_massive_attack_klipjeben
Idegen test szállja meg Rosamund Pike-ot a Massive Attack klipjében
süti beállítások módosítása