Jó szeretni FKA twigs új klipdalát

2016.02.19. 13:50, subrecorder

screen-shot-2016-02-18-at-2-57-21-pm.jpg

Tavalyi EP-jének megjelenése óta nem igazán hallatott magáról FKA twigs, ami hozzá képest igen meglepő, már vártuk is, hogy mikor rukkol elő valamivel - hát íme, most kaptunk tőle egy pompás új dalt és egy érzéki videót.

Nem teljesen a semmiből, de a megjelenés előtt alig pár héttel jelentette be FKA twigs tavaly augusztusban, hogy érkezik egy EP-je, mely a M3LL155X (ejtsd: Melissa) címre hallgatott és egy hosszú, 16 perces videó is készült hozzá, amelyben az énekesnő többek közt megszült egy teljes divatbemutatót. Ezen az anyagán twigs új színekkel árnyalta zenei palettáját, például az In Time-ban hiphopos elemeket emelt be a modern R&B vonzáskörzetében mozgó zenéjébe.


KÉT ÉVVEL EZELŐTT FKA TWIGS DEBÜTÁLÓ LEMEZE 2. LETT ÉV VÉGI LISTÁNKON.

Azóta nem sok minden történt, ha csak azt nem számítjuk, hogy szerepelt egy Calvin Klein-kollekció reklámkampányában és hogy kiadója úgy döntött, újra megjelenteti a ma már szinte alig fellelhető debütálását, az EP1-t. Most viszont itt van egy új dal, a Good To Love, mely kevésbé kísérletező kedvű, mint a M3LL155X volt, sőt, inkább az ellenkező irányba, a színtiszta pop felé tart a nyolcvanas évek grandiózus balladáit idéző hangzásával, amelynek ritmus nélküli selyemsimaságát csak a végén gyűri össze némi karcos ritmus. A twigs egyik kedvenc témáját, a szerelem/fájdalom kettősségét tárgyaló dal klipet is kapott, amit szokás szerint maga twigs jegyez és ő a főszereplője: egy ágyban vonaglik, meztelenül. A mozdulatai persze nem esetlegesek, a szerelmi kínt érzékletesen visszaadó tánckoreográfiát mutat be, és ennél több nem is kell.


a kislemez borítója:

fkatwigs-compressed.jpg

Címkék: fka twigs
https://recorder.blog.hu/2016/02/19/jo_szeretni_fka_twigs_uj_klipdalat
Jó szeretni FKA twigs új klipdalát
süti beállítások módosítása