A New Order megmutatja, milyen egy öregedő művész élete

2016.01.24. 14:47, subrecorder

screen-shot-2016-01-23-at-10_38_58-am-640x363.png

Tavaly adta ki - hosszú szünet után - legfrissebb nagylemezét a 80-as évek kultikus zenekara, a New Order. Most elkészült a második klip a lemezhez, amelyben egy idősödő szórakoztató életébe nyerhetünk betekintést. Allegorikus videó.

Talán mondhatjuk, hogy nem voltunk egyedül azzal a világon, hogy nem igazán bíztunk a New Order új lemezének minőségében. Egyáltalán, a szükségessége is kérdéses volt sokak számára, Bernard Sumner csapata viszont a kétkedőket szerencsére a lehető legjobb módon csendesítette le: egy jó albummal. A Music Complete persze nem a zenekar csúcsműve, ezt nem is várhatta el tőlük senki, viszont legalább nem is egy paródiába hajló nosztalgiajárat, minden dal nyújt valami érdekeset, egyik sem fullad érdektelenségbe, pedig ráadásul nem is rövid anyagról beszélünk.


PETER HOOK ÉS A NEW ORDER KÖZT ELÉG NAGY A PARA, ITT ÍRTUNK RÓLA.

Ugyan a Music Complete tavaly szeptemberben jelent meg, azóta csak egyetlen klip készült hozzá (a Restless című nyitó kislemezhez), most viszont érkezett egy újabb kisfilm a Tutti Frutti című italo discós dalhoz. A stílusnak megfelelően egy olasz színész, Ricky Tognazzi játssza a főszerepet, egy karrierjéből kifelé menő tévés szórakoztató egyéniséget, aki visszasírja a fiatalságát, elér egy mélypontra, aztán végül mások segítéségével csak sikerül megtalálnia a boldogságot. Ismerős a történet? A Music Complete is tele volt vendégekkel amúgy, ebben a számban speciel Elly Jackson, vagyis La Roux háttérvokálozik. A videó rendezője Tom Haines volt.


Az új videoklip:

https://recorder.blog.hu/2016/01/24/a_new_order_megmutatja_milyen_egy_oregedo_muvesz_elete
A New Order megmutatja, milyen egy öregedő művész élete
süti beállítások módosítása