Dalpremier! Bankrupt: Ez már szerelem / Party Capital

2015.12.19. 17:00, subrecorder

bank.jpg

A Bankrupt rendületlenül és változatlanul magas színvonalon szállítja szinte minden évszakban a magyar/angol nyelvű dal- és klippárjait. A 2013-ban az Add át a helyed/Timewasterrel indított széria a Háború és Béke/War And Peace-szel folytatódott 2014-ben Tövisházi Ambrus producer közreműködésével, idén pedig szintén vele közös, nagyon fülbemászó és a punk gyökerektől bátran elrugaszkodó dalokkal kezdődött az év elején (Lee Marvin/The Legend Of Lee Marvin, Világvége Diszkó/Disco Apocalypse). Aztán májusban jött a már Somogyvári Dániel producerrel felvett, szokásos montázsvideókkal feldobott Gazdagok és szépek/Diamond Blonde, ami az Anne Nicole Smith-szindróma veszélyeire hívta fel a figyelmet, majd a Nem megyünk el/Bipolar Bear erősen többrétegű, a kivándorlás/bevándorlás témaköre mellett környezetvédelmi veszélyekkel is foglalkozó páros következett a nyáron. Legutóbb pedig alig egy hónapja a csapatnak oly jól álló Ramones-féle oldschool poppunk stílusban mesélték el, hogy miért kell "akkor is bulizni, ha az élet felcsatolja ránk a szopóálarcot" a Ne számíts rám/Gone To Bangalore kettősének no budget videójában. Ezúttal a műfaj maradt, górcső alá pedig a XXI. századi párkapcsolatok és Budapest, mint Európa hányásfővárosa kerültek.

"Az év végi partihangulatnak megfelelő lendületes punkrock slágerrel zárjuk a 2015-ös évet a Bankrupttal! Az Ez már szerelem a részegen csajozás különböző technikáit vizsgálja, ezzel is elősegítve a kormány népesedési stratégiájának megvalósulását. A szám angol változata (Party Capital) a főváros turisztikai fellendítését támogatja, természetesen a talajrészeg angol legénybúcsúzó szegmensre koncentrálva. Mindkét változathoz készítettünk szövegvideót is, elég erős kontenttel. Mi legalábbis még nem láttuk Korda Györgyöt és Ron Jeremyt együtt szerepelni" - meséli Sarkadi Balázs frontember.

Természetesen hiába a könnyed téma, azért némi aktuálpolitika így sem maradhatott ki, a legjobb két sor Party Capitalból így szól: "You know our prices won't go higher / Don't come through the razor wire". Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy jövő év tavaszára tervezik megjelentetni nagylemezüket, melyen nem csak ez a most debütáló dalpáros kap majd helyet, hanem a korábbi slágerek is. Várjuk nagy szeretettel!


most pedig először magyarul az Ez már szerelem:


és az english verzsön, a Party Capital, komolyan nem tudjuk eldönteni, hogy melyik az erősebb:

https://recorder.blog.hu/2015/12/19/dalpremier_bankrupt_ez_mar_szerelem_party_capital
Dalpremier! Bankrupt: Ez már szerelem / Party Capital
süti beállítások módosítása