Lődd ki az arcod az űrbe - Itt az utóbbi idők legjobb albumfelvezető kampánya!

2015.11.27. 09:08, subrecorder

kamra.jpg

Az utóbbi idők egyik legjobb interaktív zenei videóját és egyben albumbejelentését köszönhetjük egy KAMRA nevű előadónak, egy program segítségével leszakíthatod és intergalaktikus utazásra indíthatod a saját arcodat.

A KAMRA név nem egy magyar progmetál zenekart takar, mint azt elsőre gondolnánk, hanem egy, a 2000-es évek eleje óta tevékenykedő japán elektronikus zenei producert, aki a kezdetektől fogva nagy figyelmet fordít zenéjén belül a technológiára, illetve annak hatására az emberi életben. 2001 óta tagja egy invisible designs lab. nevű csoportosulásnak, mellyel számos reklámhoz, videojátékhoz és még ezer egyébhez szerzett zenét és most, új albumának megjelenésekor is velük társult egy interaktív videó létrehozására.


BOB DYLAN TÉVÉCSATORNÁIT AZÉRT AZÓTA SEM SIKERÜLT SENKINEK MEGVERNIE INTERAKTIVITÁSBAN.

KAMRA kilenc számos albumának címe Artificial Emotions, amit pedig az egyik dalhoz készült klip tud, az az, hogy felismeri egy feltöltött képen az arcot, majd ezt leválasztja, és különböző kalandokra viszi. Lejjebb mutatunk is egy példát, ezen a linken pedig mindenki kipróbálhatja saját magával azt, ami a japán nővel történik.


KAMRA interaktív videójának bemutató kisfilmje:

Címkék: interaktív kamra
https://recorder.blog.hu/2015/11/27/lodd_ki_az_arcod_az_urbe_kesz
Lődd ki az arcod az űrbe - Itt az utóbbi idők legjobb albumfelvezető kampánya!
süti beállítások módosítása