Így játszik egy iskolai rezesbanda new wave-slágereket

2015.11.17. 09:45, subrecorder

bandofficialphotocrop2015.jpg

Nem éppen a világ legmenőbb dolga iskolai rezesbanda tagjának lenni, kivéve ha az embernek olyan király vezetője van, mint Chad Paetznick, aki olyan new wave-előadók dalait gyakoroltatta be a diákjaival, mint a DEVO, a Talking Heads, Gary Numan vagy éppen a Berlin.

A Szent X. Pius pápa Katolikus Gimnázium minden bizonnyal az elérhető legmenőbb zenekarvezetőjével rendelkezik Chad Paetznick személyében, egyrészt ugye, mint fent írtuk egy napon kiállt a teljes csapattal és new wave-slágereket játszott az iskola udvarán, másrészt pedig még Jack White-tal is összehozott nekik egy találkozót! Nem is akármilyent, a zenész Third Man Recordings-stúdiójába kaptak meghívást, ahol az ottani felszerelésekkel vehették fel az iskola sporteseményein játszott buzdítódalukat.


KIS ELSŐS NÉMETEK PEDIG KRAFTWERKET DOLGOZTÁK ÁT VÉGTELENÜL CUKIN.

Visszatérve a a 80-as évek krémjét bemutató élő performanszaikhoz, ezek nem vonuló, nagyzenekaros feldolgozások, hanem inkább dzsemmelések az udvaron, de láthatólag nem csak ők, hanem az éppen arra járók is eléggé élvezik például a DEVO Girl U Wantját (ebben 1:30-tól egy szinte metálos breakdown is helyet kap), a Berlin Metróját, Gary Numan Down In The Parkját, vagy egy Human League-Talking Heads-Men Without Hats, Eurythmics-Flock Of Seagulls egyveleget. "Még több jó ízléssel rendelkező zenekari vezetőt az iskolákba"-petíció van már?


A Szent X. Pius pápa Katolikus Gimnázium rögtönzött koncertje, elsőként a DEVO-val:


Gary Numan - Down In The Park és Berlin - Metro:


The Human League - Don't You Want Me, Men Without Hats - Safety Dance, Talking Heads - Once In A Lifetime, Eurythmics - Sweet Dreams és Flock Of Seagulls - I Ran egyveleg:

https://recorder.blog.hu/2015/11/17/igy_jatszik_egy_iskolai_rezesbanda_new_wave_slagereket
Így játszik egy iskolai rezesbanda new wave-slágereket
süti beállítások módosítása