Megnyerte a dél-afrikai tehetségkutatót a három éves DJ

2015.11.10. 12:18, subrecorder

2015djarchjr_press2_061015_article_x4.jpg

DJ Arch Junior első színpadra lépése után nem is volt kérdés, hogy ki fogja nyerni a SA's Got Talent című műsort. De jó-e ez? És mi lesz most?

A Got Talent-franchise az egész világot megeszi szépen lassan, és úgy tűnik, mindenhol hamar rá is jönnek az emberek, hogyan csináljanak pénzt valós vagy gondolt tehetségükből, vagy akár ismerőseik tehetségéből. A legújabb példa erre a három éves DJ Arch Junior, aki kétségkívül végtelenül cuki, ahogy úgy néz a keverője mögött, mint akinek elképzelése sincs, hogy mi történik körülötte, viszont ez minden bizonnyal így is van és a teli szájjal mosolygó apuka az, aki bizonyos dolgok miatt (pénz, vágyak kiélése, szereplés) a interjúkra, fellépésekre és tehetségkutatókba hurcolja Juniort.

A zsűri és a közönség pedig ráharapott a produkcióra, a kis DJ meg is nyerte a versenyt. Még rosszabb belegondolni abba, hogy ezek után mi fog történni. Dél-Afrika klubjaiban ő lesz az új novelty-sztár? Remélhetőleg pár héten belül a média el is felejti, hogy egyáltalán létezett és a srác visszamehet az oviba játszani. Mindezek ellenére érdemes megnézni a videót, az például kifejezetten vicces, hogy a két laptopjából az egyiket csak arra használják, hogy a produkció elején 3-tól visszaszámol, mivel hősünk ennyi idősen még nincs teljesen tisztában az idő fogalmával. A ritmust viszont lábai mozgásából láthatóan igencsak érzi.


DJ Arch Junior első fellépése:


és a döntő:

Címkék: dj arch junior
https://recorder.blog.hu/2015/11/10/megnyerte_a_del-afrikai_tehetsegkutatot_a_harom_eves_dj
Megnyerte a dél-afrikai tehetségkutatót a három éves DJ
süti beállítások módosítása