Áradnak az Adele-mémek - most David Attenborough narrálta a Hello elejét

2015.11.04. 10:04, subrecorder

david.jpg

Körülbelül két hete elérhető Adele új dala, a Hello, amely egyrészt mindenféle első 24 órás hallgatási rekordot megdöntött, másrészt pedig azóta is folyamatosan kontentet biztosít a mémgyárosoknak. Az internet után kissé lemaradva beszállt a nagyipari előállításba a tévé is, ezek közül mutatunk most pár jobbat, pl. David Attenborough narrációját a klip elejéhez.

Az Adele november 20-án érkező 25 című albumáról elsőként kiadott single földbe döngölte Taylor Swift eddigi rekordját a "feltöltéstől számított első 24 óra alatti legtöbb YouTube-klikk"-kategóriában.

HELLÓKA! MI IS MUTATTUK A 10 NAP ALATT TÖBB MINT 200 MILLIÓSZOR MEGNÉZETT VIDEÓT.

Magának az albumnak az első heti eladási előrejelzései is monstrum számokat eredményeztek, nem is meglepő, hogy az internet is igen hamar ráállt az önkéntes/önkéntelen gerillanépszerűsítésre, a mémkészítésre. A dal címéből adódó Lionel Richie-párhuzamok gyorsan unalmassá váltak, ahogy Adele flip phone-jának a fikázása is, úgyhogy mire ezek lejártak, szépen lassan kapcsolt a tévé is, és elkészítette a saját feldolgozásait. Ellen telefonbeszélgetést játszott el az énekesnővel, James Corden halloweeni paródiát írt a szerzeményhez, a legjobb viszont kétségkívül a BBC dobása, akik David Attenborough-t, a híres természetfilmest kérték fel egy kis narrációra a Hello klipjének első két percéhez, amely alatt még nem szól zene.


MORGAN FREEMAN HANGJÁT EGY SOKKAL DURVÁBB ESEMÉNY ALÁ VÁGTÁK BE.

A brit énekesnő egyébként mesélt arról is, hogy milyen volt az új album egyik társszerzőjével, Damon Albarnnal dolgozni. A Blur frontembere nemrég azt állította Adele-ről, hogy nagyon bizonytalan személyiség, és hogy nem igazán sült el jól a közös stúdiózásuk. Mostani Rolling Stone-nagyinterjújában az énekesnő így reagált erre: "Egy igazi, ne-találkozz-a-példaképeiddel pillanat volt, ami szomorú, mert fiatalabb koromban hatalmas Blur-fan voltam. Amúgy pedig én vagyok az egyik legmagabiztosabb személy, akit ismerek. Arról kérdeztem Albarnt, hogy mit gondol a szülőség utáni visszatérésről, mert tudtam, hogy neki is van egy gyereke. Ezek után azt gondolja rólam, hogy nincs önbizalmam?" Az is kiderült, hogy Adele is legalább annyira várja Frank Ocean új albumának a megjelenését, mint a világ jelentős hányada. "Kibaszottul arra várok, hogy az a rohadt Frank Ocean végre kiadja a kibaszott lemezét! Mi tart ilyen hosszú ideig??" Kedves Adele, szívünkből szóltál (bár ezt nyilván tőled is sokan megkérdezték)!


Adele-mémválogatás, kezdésként a zseniális David Attenborough-val:


Ellen szkeccse:


és James Corden paródiája:

Címkék: mém damon albarn adele
https://recorder.blog.hu/2015/11/04/aradnak_az_adele-memek_most_david_attenborough_narralta_a_hello_elejet
Áradnak az Adele-mémek - most David Attenborough narrálta a Hello elejét
süti beállítások módosítása