Premier! Žagar feat. Kama: Sleepwalking Remixes

2015.10.08. 09:30, Frontrecorder

zagarepcover.jpg

November 26-án kerül a mozikba Az éjszakám a nappalod című magyar film, amelynek zenéjét Zságer Balázs írta. A soundtrackről a Mary PopKids-es Kamával közös betétdal, a Sleepwalking a nyár egyik hazai slágere lett, most pedig megjelent belőle egy táncos remixcsokor, a Žagar európai turnéja elé.

"Az éjszakám a nappalod című filmben egy álmatlanságban szenvedő férfit követhetünk végig, ahogy egyre mélyebbre merül a bulinegyed rejtettebb zugaiba, és közben egyre valószerűtlenebb figurákkal barátkozik.Az éjszakám a nappalod főhőse, Novák (Czukor Balázs) úgy próbál meg túllendülni álmatlanságán, hogy munka után azonnal beleveti magát a főváros éjszakai életébe. Így ismerkedik meg egy elég fura szerzetekből álló szélhámoscsapattal, akik persze őt is beveszik a bandába. Az éjszakám a nappalodban Anger Zsolt, Szamosi Zsófi, Pálos Hanna és Scherer Péter is feltűnik majd, a film zenéjét pedig Zságer Balázs írta" - írja a film sajtószövege.

A még idén megjelenő filmzenén a Žagar tagjai mellett közreműködött a Los Angeles-i énekesnő, Kid Moxie, aki a Twin Peaks Mysteries Of Love című betétdalának feldolgozásával vált ismertté, illetve Kama a Mary PopKids-ből. A vele készült Sleepwalking eleve egy elektrodiszkós lüktetésű táncos dal, a hozzá készült remixek pedig még inkább "partiba vágják." A fiatal producerek átiratai között akad nu discós (Hypnotized), törzsi technós (Olivr, aki a Kaktus zenekar tagja), fesztivál-electro-house-os (Deansdale) és klasszikusan pumpálós house-verzió (Schime). "Mindenképp szerettünk volna pár ütős dance remixet ehhez a számhoz. Bár már az eredeti is elég diszkós volt a régebbi Žagar-számokhoz képest, de kellett hozzá az a plusz töltet, amit a remixerek adtak hozzá - így talán klubban is igazán jól működik majd a dal. Személyes kedvencem a Hypnotized és a Schime átdolgozás" - árulja el a remixekről Zságer Balázs.

A zenekar egyébként a jövő héten európai turnéra indul, Prága,Brüsszel, Berlin és Pozsony mellett, október 15-án Amszterdamban is fellépnek az Amsterdam Dance Eventen (Facebook-esemény). Most viszont pörögjenek a Sleepwalking bulinégynegyedes remixei:

 

a SoundCloudon itt lehet belehallgatni a remixekbe:

 

és a film előzetese:

https://recorder.blog.hu/2015/10/08/premier_agar_feat_kama_sleepwalking_remixes
Premier! Žagar feat. Kama: Sleepwalking Remixes
süti beállítások módosítása