A Trafó ajánlója. STEREO Akt: FELÜLRŐL AZ IBOLYÁT.

2015.10.01. 09:00, Recorder.hu

stereoakt_650.jpg

(X) Mi az a Bucket List? Neked van? Van még valami elintézetlen ügyed, mielőtt meghalsz?

Világszerte több millió ember vezet listát olyan vágyairól, amelyeket teljesíteni szeretne, mielőtt meghal. Imre és Tamara pár hónappal ezelőtt nekilátott a legfontosabbak megvalósításához. Néhány sikerült. Néhánnyal kudarcot vallottak. Néhányhoz szükségük van a nézőkre.

Szeretnéd kipróbálni, milyen férfinak lenni? Mutattál már be bűvésztrükköt? Kipróbálnád, milyen sellőnek lenni? Szerepeltél már videoklipben? Részt vettél az álomutazásodon? Volt már halálközeli élményed? Megírtad már a Bucket Listed?

Életünk során sok ezer listát írunk és teljesítünk. A Bucket List a listák listája, a vágyak listája. A határfeszegető és biztonságot adó, a kalandos életet és a megállapodást jelentő, a meghitt kihívásokkal és akciódús romantikával teli feladatok listája.

A Felülről az ibolyát szereplői teremtéssel, elmúlással, lakossági kalandokkal, és bizonytalan küldetéstudattal szembesülnek, miközben életük egyes elvarratlan szálai kerülnek felszínre – úgy, ahogy a vágyálmainkban szeretnénk látni. És úgy is, ahogy még álmunkban sem szeretnénk.

Az előadás kevert műfajú esemény, amelynek szerves része egy dinamikus videó-installáció, amely sokszor a valóságtól elrugaszkodott módon idéz meg tipikus vágyképeket, s az azokba belehelyezkedő szereplőket.

A Felülről az ibolyát alkotói a mediatizált világ emberének vágyai, céljai és motivációi mélyére néznek, és ezen keresztül kérdezik a résztvevőket: elégedettek az életükkel?

Boross Martin a Felülről az ibolyát / Before You Die c. produkcióját a FÜGE – Függetlenül Egymással egyesület által hirdetett TITÁNium Tehetségkutató Platform pályázatának nyerteseként állította színpadra 2014 tavaszán és az előadással megosztva elnyerte az Év Titánja fődíjat.

Időpont: 2015.10.05., 20:00

Időtartam: 90'

Helyszín: Trafó Nagyterem

Jegyár: 2000 Ft / diákjegy: 1600 Ft

Általános bérlet érvényes, ikerbérlet érvényes

Jegyvásárlás itt. 

Facebook-esemény itt.

Címkék: trafó stereo akt
https://recorder.blog.hu/2015/10/01/a_trafo_ajanloja_stereo_akt_felulrol_az_ibolyat
A Trafó ajánlója. STEREO Akt: FELÜLRŐL AZ IBOLYÁT.
süti beállítások módosítása