Online klippremier! Lynd: Raindrops

2015.09.08. 14:00, Frontrecorder

lynd2.jpg

A Kiszner Linda énekesnő köré épülő Lynd zenekar szeptember 10-én jelenteti meg legújabb EP-jét, melyet a Raindrops című dal vezetett fel májusban. Ennek most megérkezett a klipje is - eső nélkül.

A magát "utazós szólamokkal, mesevilággal fűtött art pop/dream pop"-ként jellemző Lynd második EP-je The Dream címen jön ki öt új felvétellel, melyeknél Kiszner Linda szerint az első EP elektronika-dominanciájával szemben "előtérbe kerültek a hangszerek, és az ének is erőteljesebb lett". A friss anyagról elsőként a Raindrops című dalt mutatták be (itt a Recorderen volt a premierje), ez a zenekar egyik legkorábbi szerzeménye, amely azonban sokára, többszöri átalakulás nyerte el a végső formáját, viszont, mint az énekesnő nekünk elmondta,"már igazán tükrözi a Lynd világát, az ének is sokkal erőteljesebb lett, és úgy érezzük, hogy végre minden a helyére került." A dal pedig egy álomszerű-fátyolos fekete-fehér performance videót kapott, a zenekarnak az volt koncepciója, hogy a klip minél egyszerűbb és letisztultabb legyen, amire az egész EP-nél is törekedtek.

A Lynd a The Dream megjelenésének napján, szeptember 10-én lemezbemutató koncertet ad az A38-on (Facebook-esemény), majd október 9-én és 10-én Moszkvában lépnek fel, a Moszkvai Magyar Kulturális Intézet meghívásának köszönhetően. És íme, a friss videoklipjük:

https://recorder.blog.hu/2015/09/08/online_klippremier_lynd_raindrops
Online klippremier! Lynd: Raindrops
süti beállítások módosítása