Itt vannak az októberi, kétnapos, budapesti Electronic Beats City Festival fellépői!

2015.08.31. 13:00, rerecorder

eb.jpg

Az Electronic Beats európai fesztiválsorozat idén szintet lép és egynapos, egy helyszínes eseményből kétnapos, sok helyszínes városi fesztivállá nő - Budapesten is, október 16-17-én! Az A38-on és az Akváriumban Omar Souleyman, a Hercules And Love Affair, Nozinja, Nina Kraviz a Kiasmos és az Âme duó lép fel sokan mások mellett - a teljes, részletes program először itt olvasható a Recorderen, alább!

A szeptember eleji podgoricai és az október eleji bukaresti Electronic Beats fesztiválesemények után a budapesti helyszín programja is nyilvános lett. A kétnapossá növő városi fesztiválnak - Electronic Beats City Festival Budapest 2015 - idén októberben az A38 és az Akvárium a két fő helyszíne, előbbin mindkét nap a koncerteket, utóbbin az azokat követő dj-s/live act bulikat tartják, a harmadik hivatalos helyszín pedig az Ankert lesz, ahol egy kiállítás kap helyet. Ezek mellett pedig lesz sok kísérőprogram is, amikkel budapesti galériák, kocsmák, innovatív projektek kapcsolódnak be a fesztiválba - ezekről folyamatosan érkeznek majd a hírek. A zenei programok sora pedig máris böngészhető. Lesz végre teljes Hercules And Love Affair-klubkoncert Budapesten, láthatjuk a nagyon felkapott és nagyon szórakoztató Nozinját, itt lesz Omar Souleyman és minimalista show-ja, a feltörekvő előadók közül pedig Fatima, Ten Fé és Howling, na meg persze táncoltat majd Nina Kraviz, az Âme és a Kiasmos, utóbbiban egy izlandi és egy fårö-i előadó, a nagynevű komponista Ólafur Arnalds és a bloodgroupos Janus Rasmussen hoz össze minimalista elektronikát a hazai oldalról pedig a Volkova Sisters, Subotage, S. Olbricht, Seres, Bergi, Crimson és iamyank teszik teljessé a line-upot. Íme, a napi bontás:

október 16. A38
Bergi
Volkova Sisters (terasz)
Fatima & The Eglo Live Band
Omar Souleyman
Hercules & Love Affair

október 16. Akvárium
Subotage
Nina Kraviz
S. Olbricht

október 17. A38
Seres
Ten Fé
Nozinja
Howling
október 17. Akvárium
Crimson
iamyank live
Kiasmos
Âme


Facebook-eseményoldal


A TAVALYI BUDAPESTI ELECTRONIC BEATSEN JAMES HOLDENNEL INTERJÚZTUNK.


a budapesti koncertek közül az általunk egyik legjobban várt Nozinja fellépése: 


de Omar Souleyman is biztosan erősebb lesz az A38 nagytermében mint egy fesztivál hatalmas színpadán


Fatima & The Eglo Live Band remek fesztiválindítónak ígérkezik: 


az egyre felkapottabb Ten Fé pont jókor érkezik hozzánk, legújabb klipes daluk pár hetes: 


a Howling élőben: 


a Hercules And Love Affairt talán már nem kell bemutatni, a formáció főnöke tavaly tavasszal dj-zett az Ötkertben, akkor Lemeztáska-interjút készítettünk vele - ez pedig egy tavalyi Boiler Room-os élő szett: 


a Kiasmos minimalista kísérleti elektronikája ilyen volt a Sonaron: 

https://recorder.blog.hu/2015/08/31/itt_vannak_az_oktoberi_ketnapos_electronic_beats_city_festival_fellepoi
Itt vannak az októberi, kétnapos, budapesti Electronic Beats City Festival fellépői!
süti beállítások módosítása