Érkezik Beyoncé titkos fegyverének debütáló szólólemeze

2015.08.21. 12:23, subrecorder

artsbeat-boots-facebookjumbo_1.jpg

A Boots nevet használó producer, Jordan Asher 2013-ban tűnt fel, amikor gyakorlatilag teljesen ismeretlenül ő dolgozhatott Beyoncé világverő meglepetéslemezének 90%-án. Azóta annyi projektben vett részt, hogy azt sem tudjuk, aludni hogy van ideje, idénre pedig még egy szólólemez is belefér neki. Az AQUΛRIA című album címadó dala már meghallgatható.

Boots a mai napig nem árulta el, hogyan talált rá Beyoncé a demokazettájára, de a popsztár valami olyat hallhatott rajta, ami igencsak megtetszett neki, nem elég ugyanis, hogy azonnal szerződést ajánlottak neki a Roc Nation-nél (JAY Z kiadója), de még az éppen titokban készülő ötödik lemezének is a fő producerévé tette. Azóta pedig nincs megállás Asher háza táján, dolgozott a Run The Jewels-szel, kiadott egy mixtape-et, amin többek közt Kelela, Sia és Beyoncé szerepeltek (nem rossz névsor), rövidfilmet forgatott Motorcycle Jesus címen, legutóbb pedig FKA twigs alig pár napja megjelent EP-jén, a M3LL15X-n munkálkodott.

Mindezek után még idén kiadja debütáló szólólemezét is, mely az AQUΛRIA címet kapta és november 13-án érkezik. Erről osztotta meg most az első dalt, melyben az az Angel Deradoorian énekel, aki pont ezen a héten hozta ki saját szólóalbumát, miután többek közt a Dirty Projectors-ban és az Avey Tare"s Slasher Flicks-ben is kisebb-nagyobb szerepekhez jutott. A címadó szerzeményben Boots ezúttal rappel (korábban énekelt is), tört ütemeihez jól illik lusta, álmos hangszíne. Azt még nem tudni, hogy kik szerepelnek Deradoorianen kívül az AQUΛRIA-n, mint vendégénekesek, de El-P, a Run The Jewels-ből egészen biztosan végzett háttérmunkát az anyagon.


Boots szólólemezének első megosztott dala:

Címkék: boots deradoorian
https://recorder.blog.hu/2015/08/21/erkezik_beyonce_titkos_fegyverenek_debutalo_szololemeze
Érkezik Beyoncé titkos fegyverének debütáló szólólemeze
süti beállítások módosítása