Arthur király legendás acidpartijai most végre videón!

2015.07.23. 15:15, subrecorder

0000062560_10.jpg

Andy Jenkinson, vagyis Ceephax Acid Crew eddig sem arról volt híres, hogy komoly videókat szállított vintage acid rave őrületei mellé, de most a Camelot Chronicles című, középkori zenei motívumokkal bolondított és egészen fülbemászó számához készült videójával mindenen túlment. Éljen az internet!

Tom Jenkinson, azaz Squarepusher az utóbbi két évtized egyik legkomolyabb elektronikus zenei katalógusát hozta létre, általában a sötétség uralja a világát. Ezzel szemben öccse, Andy Ceephax Acid Crew néven színesebbnél is színesebb hangképeket rajzol humorban bővelkedő acid technójával, amelyek hatása a videóikkal együtt az igazi, klipjeihez ugyanis sokszor a PC-korszak hőskorából való grafikai megoldásokat használ - ha egy program az MS-DOS óta jelent meg, az valószínűleg már túl modern emberünknek.

Az pedig marhára nem érdekli, hogy 2015-öt írunk, zenéje pontosan olyan, amit a 90-es évek hajnalán londoni raktárakban nyomtak beekizett ravereknek a még jobban készen levő DJ-k. A nemsokára megjelenő 6 számos EP-jéről származó Camelot Chronicles pedig mind audio-, mind vizuális értelemben Ceephax legjobb/legőrültebb formáját mutatja: a középkori témájú videojátékok zenéjét idéző, a végén totális acid-eksztázisba csavarodó 5 perces számhoz készült videóban régi, középkorban játszódó filmek jelenetei mennek olcsó és kőkorszaki effektekkel, na meg irtó vicces kommentárokkal kísérve, és maga Jenkins is feltűnik benne túlpörgött lovagként. Ettől garantáltan jobb irányba fordul a napod! Furcsa, de jobb irányba.

https://recorder.blog.hu/2015/07/23/arthur_kiraly_legendas_acidpartijai_most_vegre_videon
Arthur király legendás acidpartijai most végre videón!
süti beállítások módosítása