Raury nemcsak a démonaival, az ördöggel is megküzd

2015.06.26. 10:36, subrecorder

raury_1.jpg

Ugyan nem ő, hanem a Years & Years nyerte a BBC Sound of 2015 tehetséggondozót, azért Raury-ról sem szabad elfeledkezni, és a 19 éves énekes-gitáros-dalszerző-rapper nem is hagyja, hogy túl sokáig ne beszéljünk róla - most éppen egy remek új dalához készült nagyszerű videó.

Raury a kezdetektől nagyon konzekvensen építi a karrierjét, egyrészt a "mindent bele" stílussal a lehető legtöbb embert kívánja megfogni, másrészt pedig érzi azokat a plusz dolgokat is a sima zenélésen kívül, amiknek hírértéke van. Többször koncertezett például nagy rapperek arénabulijai alatt a parkolóban, azt próbálgatva, hogy hány embert tud ott tartani a teljes estére, de jó ötlet például a bemutatkozó EP-jének ingyenes letöltési lehetősége is - amennyiben elérünk bizonyos számú pontot a honlapján lévő videojátékban.


NANÁ, HOGY EZT A SRÁCOT IS FELTETTÜK A GLOBÁLRADARUNKRA!

Amiket az emberek szintén kedvelnek, azok a folytatások, Raury eddigi talán legnagyobb slágerének, a God's Whispernek pedig most elkészült a kvázi-folyománya, a Devil's Whisper. Ha a dal maga nem is igazán hasonlít az előzményre, a klip gyakorlatilag közvetlenül előtte játszódik, a története pedig három részre oszlik. Először Raury magát az ördögöt személyesíti meg Huckleberry Finn-kalapjában, amint egy koszos déli kocsmában játssza a bluest, majd egy békét árasztó csűr felé fordul a sztori, ahonnan azonban az ott láthatóan magukat jól érző fiatalokat a harmadik tételben kiűzik a démonok. A Carlon Ramong és Andrew Donoho által rendezett kisfilm vége pedig azon a képen áll meg, amivel a God's Whisper videója elkezdődött. Reméljük, hogy ez a dal már Raury készülő első lemezének a hírnöke, amit ha idén nem is, de jövő év elején már szívesen hallgatnánk.


Raury új videója a Devil's Whisper című számához:


a God's Whisper klipje:

Címkék: raury
https://recorder.blog.hu/2015/06/26/raury_nemcsak_a_demonaival_az_ordoggel_is_megkuzd
Raury nemcsak a démonaival, az ördöggel is megküzd
süti beállítások módosítása