A Mastodon megmutatja, mit csinál a macskád, amíg te alszol

2015.06.22. 10:08, subrecorder

mastodon_2.jpg

Tavaly nyáron jelent meg a Mastodon hatodik nagylemeze, a Once More 'Round The Sun, amelyhez már így is több remek videó és majdnem egy évvel az album kiadása után itt a legújabb: az Asleep In The Deep klipjében egy átlagos (?) macska pszichedelikus utazását követhetjük nyomon.

A Once More 'Round The Sun első kislemezének, a The High Roadnak a videója a 2014-es év egyik legviccesebb klipje volt a maga epikus kocka-csatájával. A The Motherload már sajnos az általa keltett botránnyal tűnt ki a mezőnyből, mert mégis hogy kerül twerkölés egy metálzenekar klipjébe, - ironikusan, úgy, csak ezt valahogy nem ment át. Ezen kívül maximum annyi érdekesség történt a csapat háza táján, hogy az ismerten nagy ezermester Brent Hinds énekes-gitáros megosztott az Instagramján pár képet legújabb remekművéről, egy több méter hosszú, fából faragott péniszről.

Most kijött egy újabb kislemez a Once More 'Round The Sunról, az Asleep In The Deephez készült videó pedig minden korábbinál őrültebb. A Video Rahim, Shane Morton és az album borítóját is tervező Skinner által rendezett hat perces kisfilm alaphelyzete elég egyszerű, a dolgok a későbbiekben váltanak teljesen elszállt üzemmódba. Láthatóan a következő kérdést tették fel maguknak a készítők "némi" tudatmódosítás után: vajon mit csinál a macskánk, amíg mi alszunk? Nos, szerintük egy őrült, Alejandro Jodorowsky filmes világát idéző párhuzamos univerzumba kerül át, amit meg is ment, ha már ott van. Legalábbis nekünk ez jött le, de értelmezze csak bátran mindenki úgy, ahogy tudja.

A Mastodon új, őrülten pszichedelikus videója:

Címkék: mastodon
https://recorder.blog.hu/2015/06/22/a_mastodon_megmutatja_mit_csinal_a_macskad_amig_te_alszol
A Mastodon megmutatja, mit csinál a macskád, amíg te alszol
süti beállítások módosítása