Klippremier! Amber Smith: Same Old Tune

2015.05.31. 18:15, rerecorder

amber_1.jpg

Az ország egyik legjobb, legrégebb óta működő indierock-zenekara, a Poniklo Imre vezette Amber Smith tavasszal jelentette meg hatodik albumát Modern címmel, amelynek Same Old Tune című remek dalához most érkezett egy klip is - az utóbbi idők legviccesebb magyar videója!

Bizony, az alábbi képsorok egy régóta, és minden esetben működő receptre épülnek, de az Amber Smith is ügyesen használta fel az egyszerű, de frappáns témát - a zenekar egyszerre mozog. De hogy mire is? Meg hogyan? Poniklo Imre mesélt a koncepcióról: „Az egész onnan jött, hogy manapság rengeteg, amúgy jól prosperáló nagy zenekar is kiad ilyen körülbelül nulla költségvetésű, low-fi klipeket – legutóbb pl. a Blur hármat is, ami szerintem azért már túlzás. Szóval kitaláltuk, hogy ilyet mi is tudunk csinálni.... Aztán egy próbán Faragó Tomi, a gitárosunk mesélte, hogy szerdánként elkezdett járni jógázni, amire egyből mondtam, hogy akkor azt kellene felvenni és kiadni klipként. Erre jött az, hogy miért nem mi magunk csináljuk?! Az sokkal viccesebb lenne! A videóban levő mozdulatok nagy része persze nonszensz hülyeség, egy része valós jóga-gyakorlat, és épp ettől humoros.”

INTERJÚNK PONIKLO IMRÉVEL A FRISS LEMEZRŐL!

az Amber Smith legközelebb június 5-én lép fel az A38 tetőteraszán - reméljük élőben is bemutatják az alábbi gyakorlatsort - Facebook-eseményoldal


és akkor a nagyon vicces friss klip: 


az Amber Smith Modern című szuper hatodik albuma: 


az új lemez egyik legjobb és legszebb dalának, a Hold On To Your Love-nak a hangulatos, tengerpartos klipje: 


Amber Smith-Facebook

https://recorder.blog.hu/2015/05/31/klippremier_amber_smith_same_old_tune
Klippremier! Amber Smith: Same Old Tune
süti beállítások módosítása