Már csak 60 nap az igazi metal vakációig!

2015.05.14. 21:01, Recorder.hu

rockmaraton650.jpg(X) Hatvan nap múlva nyitja meg kapuit az idei Rockmaraton fesztivál. A huszonötödik jubileumát a rendezvény a Duna partján, a Dunaújvároshoz tartozó Szalki-szigeten ünnepli. Az egyhetes, 2015. július 13. és 19. között zajló metálvakáció alatt négy színpadon összesen százhúsz zenekar lép majd fel, köztük húsz külföldi bandával. Az új helyszínen a városi nyüzsgéstől távol, a természet lágy ölén, ám mégis élhető és higiénikus körülmények között szórakozhatnak az érdeklődők.

A kempinget sík területen, árnyékos fák alatt alakították ki, kémiai vécék helyett kulturált, 24 órában takarított angol vécék és telepített zuhanyzók várják a táborozókat. A kempingezésből kiöregedett vendégeknek a közelben több kedvező árú szálláslehetőség is kínálkozik kollégiumokban és magánszállásokon. A fesztiválterülethez a szigetet körbefolyó, sodrásmentes, biztonságos holtágban saját homokos strand tartozik.

Dunaújváros szinte az ország mértani közepén fekszik, könnyűszerrel megközelíthető mind autóval, mind vonattal vagy távolsági busszal. További könnyebbséget jelent, hogy a Rockmaraton és a MÁV-Start között idén is megkötött megállapodás értelmében a vendégek 50%-os vasúti kedvezményben részesülnek oda- és visszautazásukkor. A magányos utazóknak lehet segítség, hogy az ország legnagyobb telekocsirendszere külön felületet készített a fesztiválra látogatóknak, amivel nem csak pénzt spórolhatnak, de ismerősöket is szerezhetnek már belépés előtt.

A városon belüli közlekedésben segít a rendezvény fix áras taxipartnere és a fesztiválbusz is, ami a nagyobb kollégiumokat is érintve közlekedik a sziget és a vasútállomás között, a menetrendjét a vonatindulásokhoz igazítva.

Hetijegyek a Rockmaratonra elővételben július 10-ig csak 12.990 forintba kerülnek, és SZÉP Kártyával is megvásárolhatóak.

Részletes információk: www.rockmaraton.hu

2015 második Rockmaraton-videója Rockfaterral:

És íme a fellépők:

rockmaraton2015lineup_650.jpg 

Címkék: rockmaraton
https://recorder.blog.hu/2015/05/14/mar_csak_60_nap_az_igazi_metal_vakacioig_899
Már csak 60 nap az igazi metal vakációig!
süti beállítások módosítása