Az év üzlete! Vedd meg Mac DeMarco használt cipőjét!

2014.12.30. 09:40, subrecorder

be5a49ab.JPG

A fenti, láthatóan jó állapotban lévő Vans lépőt Mac DeMarco sokszor hordta koncerteken és az egyiket alá is írta, így pedig már egyértelműen megéri az árát. De mennyi is az pontosan?  Az eBay-en licit jelenleg 11.001 dollárnál (2.845.000 Ft) jár. Nyugi, a pénz jótékony célra megy.

Az egyik legfurcsább zenészrelikvia tulajdonosa lehet az, akinek van otthon félretéve 3 millió forintja, bár Mac DeMarco korábbi lépéseit ismerve egy koszos, szakadt cipő még nem is olyan durva tőle. Sokkal jellemzőbb lenne, ha mondjuk egy koncerten kiütött fogát, vagy valamelyik elefántos alsónadrágját bocsátotta volna aukcióra. Ha erre a piros lábbelire így rászaladt mindenki, akkor a fentiekre valószínűleg még vadabbul reagálnának a rajongók. A befolyó pénz a Willie Mae Rock Camp for Girls alapítványnak megy, akik fiatal lányoknak segítenek zenei mentorálásban, zenei karrierépítésben.


MAC DEMARCO VIDEOJÁTÉK IS LÉTEZIK MÁR.

DeMarco a következőket teszi hozzá az áru leírásában: "Eladom a használt cipőmet. Az egyiket aláírtam. Megvesz bárki is egy pár öreg, büdös cipőt? Nem tudom, majd kiderül. Valószínűleg bedobok majd még valami kis szarságot a dobozba mielőtt elküldöm, de franc tudja, hogy mit. Ha egyike vagy azoknak a rohadékoknak, akik megpróbálták leszedni rólam a csukámat, mikor crowdsurfingeltem, akkor most itt a lehetőség, hogy valóban megszerezd." Ezután még leírja, hogy melyik fellépésein hordta a surranót (magyar koncertjén nem ebben volt). Az aukció 5 nap múlva, vasárnap ér véget, kíváncsian várjuk, vajon mennyit adnak végül a kétségkívül csábító tárgyért.

UPDATE: Végül 21000 dollárért, azaz közel 6 millió forintért vittékel a csukát.

Esetleg félsz, hogy nagyon büdös a lábbeli? Mac DeMarco barátnője, Kira bebizonyítja, hogy egyáltalán nem vészes:


ebből a videóból amúgy (szinte) bármelyik propot elfogadnánk aukción:

Címkék: mac demarco
https://recorder.blog.hu/2014/12/30/az_ev_uzlete_vedd_meg_mac_demarco_hasznalt_cipojet
Az év üzlete! Vedd meg Mac DeMarco használt cipőjét!
süti beállítások módosítása