18+ Ugye milyen jó lenne billentyűzettel irányítani az életet?

2014.12.09. 10:31, subrecorder

arkadin.jpg

Ha franciák, akkor stílus és szép emberek, nos, mind a kettőből van is bőven az R&B énekes Arkadin videójában. Ráadásul még kreatív is, az egyszerű mindennapi dolgokat egy isteni kéz billentyűparancsokkal irányítja: ránagyít alvó kedvesünkre, vagy éppen a Ctrl+O-val kinyitja a melltartóját.

Az Arkadin művésznév Howard Hughes-t takarja, na persze nem a legendás filmproducert és pilótát, hanem a hasonló nevű francia elektronikus R&B énekest, aki a Coming Soon kollektívával lett híres hazájában. A formáció ma is működik, de Hughes mellette igen régóta szólókarriert is folytat. Egészen 2010-ig a saját neve alatt jelentette meg anyagait, de most elkezdett titokzatoskodni, ezentúl Arkadinként kell keresnünk. Alig pár hete jelent meg Valhalla című EP-je, melynek címadó dalához készült el ez a franciábbnál is francia klip, különlegessége, hogy az egyszerű jeleneteket egy láthatatlan kéz dobja fel azzal, hogy billentyűzetparancsokkal megváltoztatja a valóságot. Visszapörgeti az időt a Ctrl+Z-vel, felerősíti a fényerőt (felkapcsolja a lámpát) a szeretkező párra és egyéb huncutságokat művel.

SZERETKEZŐ PÁROK ÉS EGYÉB HUNCUTSÁGOK? EFFÉLE VIDEÓKBÓL TÖBBET IS TUDUNK MUTATNI.

Az ötlet a rendező Virgile Texier fejéből pattant ki, ő így nyilatkozott a videóról: "Azt vettem észre, hogy ma a tartalomfogyasztók teljes kontrollal rendelkeznek a videók felett, amiket néznek. Az egyetlen dolog, amit nem tudnak megváltoztatni, az maga az akció. Nem alakíthatják át azt, hogy mi folyjon a szemük előtt, Az én szememben ez lenne a következő logikus evolúciós lépés a klipek számára." Texierrel annyiban vitatkoznánk, hogy azért vannak már interaktív videók, még ha a teljes kontrollt tényleg nem kaptuk meg egy felvétel felett sem.

ARKADIN IS AZ ELECTROCROONEREK EGYRE NÉPESEBB TÁBORÁT GYARAPÍTJA, ITT MUTATTUK BE A LEGFONTOSABBAKAT KÖZÜLÜK. 


Arkadin első videója, melybe azért becsúszott némi felnőtt tartalom is - hiába, a franciákkal nem lehet bírni:

https://recorder.blog.hu/2014/12/09/18_ugye_milyen_jo_lenne_billentyuzettel_iranyitani_az_eletet
18+ Ugye milyen jó lenne billentyűzettel irányítani az életet?
süti beállítások módosítása