A Metronomy és Marion Cotillard közösen készítettek reklámot a Diornak

2014.11.13. 10:03, subrecorder

metronomy_5.jpg

Az Oscar-díjas színésznő, Marion Cotillard (ő már régóta a márka arca) és a Metronomy feje-frontembere Joseph Mount a Dior felkérésére álltak össze egy zenés rövidfilm erejéig, amelyben egy unatkozó milliomos hölgy válik Jézussá. A dalt maga Cotillard énekli és ő is a főszereplő.

Joseph Mount lehet ugyan brit, de a szíve a franciákhoz húzza. A Metronomy videóihoz mindig ilyen nemzetiségű rendezőket kér fel és Párizsban is lakik, nem lehet véletlen, hogy a Dior reklámosztálya rá bízta a legújabb kisfilm zenéjét. A dalszerző már másodszor dolgozott együtt Cotillarddal, körülbelül fél éve egy francia televíziós csatorna műsorában ye-ye-sítették közösen Joe Jackson Is She Really Going Out With Him című dalát. Amikor itt találkoztak, a színésznő megmutatta Mountnak azt a rövidfilmet, amit a barátjával, Elliott Blisszel közösen készítettek és akkor ennyiben is maradt a dolog. Aztán nem sokkal később érkezett a felkérés a Metronomynak, hogy a fenti filmhez kellene zenét szerezni, mert a Dior következő reklámvideójának választották. A címe: Enter The Game.


A METRONOMY-NAK A HÍRES FRANCIA RENDEZŐ, MICHEL GONDRY IS KÉSZÍTETT KLIPET.

A végeredmény kétségkívül franciásan stílusos, Mount ukulelés, finom szintihangokkal betakart zenéje jól illik a filmhez, melyben Cotillard egy rejtélyes hölgyet játszi, aki egy unalmas délutánon a vízen jár, egy láthatatlan személlyel táncol és úgy általában: díváskodik. Egyébként a páros mindkét fele jó évet futott idén, a Metronomy-nak kijött erős negyedik lemeze, Marion Cotillardot pedig éppen most láthatjuk a magyar mozikban is a Két nap, egy éjszaka című filmben, ami belga gyári munkások viszontagságos életéről szól.


Az Enter The Game című reklámfilm itt nézhető meg.


a Dior és Cotillard már 2011-ben is együtt dolgoztak:

https://recorder.blog.hu/2014/11/13/a_metronomy_es_marion_cotillard_kozosen_keszitettek_reklamot_a_diornak
A Metronomy és Marion Cotillard közösen készítettek reklámot a Diornak
süti beállítások módosítása