Dupla adag Prince, szexi öntettel

2014.09.02. 17:32, Frontrecorder

prince3rdeyegirl.jpg

Ha már egy napon - szeptember 29-én - egyszerre két albummal is jelentkezik Prince, úgy stílszerű, hogy ezekről beharangozó dalokat is ugyanakkor adjon közre. És lőn: tegnap hallgathatóvá tett egy-egy szexi szerzeményt a soron következő stúdiólemezéről, illetve a 3rdEyeGirl zenekarral közös anyagról.

Az Art Official Age című, sorrendben 34. stúdiólemezt a magyarországi Warner sajtószövege szerint "a soul, az R&B és a funk kortárs ötvözete", a dalokat Prince írta, producerelte és játszotta fel az énekes-dalszerző-szaxofonos-billentyűs-táncos Joshua Welton közreműködésével (ő a Fatty Koo hiphop/R&B zenekar mellett tagja a New Power Generationnek, illetve a 3rdEyeGirl koncertfelállásnak is.) Az albumról a Breakfast Can Wait, a Breakdown, a This Could Be Us és a Lianne La Havas-szal közös Clouds után a következő single egy hamisítatlan bugyiba bekérezkedős Prince-szám, az érzéki retrofuturisztikus R&B-be csomagolt, robotizált énekkel vadító U Know:

A kanadai-dán-amerikai összetételű 3rdEyeGirllel (azaz Donna Grantis gitárossal, Ida Nielsen basszusgitárossal és Hannah Ford dobossal) jegyzett Plectrumelectrum ugyanakkor egy "felvillanyozó funkrock,állásfoglalás", amelyet az év eleji angliai turnén vettek fel, a legtöbb dalt élőben. Ezt a lemezt eddig két digitális kislemez előlegezte meg (Pretzelbodylogic, Fixurlifeup), most pedig itt a Whitecaps című nőiesen finom funkrock-ballada, melyben a 3rdEyeGild dobosa, Hannah Ford énekel. : 


JÖN A 25. RECORDER MAGAZIN! JÖN AZ AUSTRA! REC025 LAUNCH PARTY SZEPTEMBER 11-ÉN.  

Címkék: prince 3rd
https://recorder.blog.hu/2014/09/02/dupla_adag_prince_szexi_ontettel
Dupla adag Prince, szexi öntettel
süti beállítások módosítása