James Blake mindössze kétszáz példányban

2014.08.23. 11:30, rerecorder

James-Blake.png

Van egy új James Blake-dal (200  Press), amit csak 200 ember hallgathat majd meg rendesen, otthon, vinylről. Tiszta szerencse, hogy Blake a saját BBC-s rádióadásában lejátszotta a felvételt - mindenkinek.

James Blake generációja egyik legtehetségesebb dalszerző-producer-énekese, aki posztdubstepes-soulos lemezeivel gyorsan hódított meg nagy közönséget, most mégis csak keveseknek juttat zenéjéből - fizikai formában -, hiszen a 200 Press című legújabb dalát majd csak nagyon limitáltan, 200 példányban adja ki vinylen. A tavalyi albumáért (Overgrown) a rangos Mercury-díjat is elnyert előadó idén a BBC Radio 1 Residency című szériájában jelentkezik hetente egyszer egy kétórás adással, amikben rendszeresen elrejt exkluzív dolgokat (volt vicces hamis interjú Buriallel, új zene Jamie XX-től, saját Kendrick Lamar-remixe), most egy teljesen új, és legutóbbi dalaitól jelentősen eltérő, táncosabb, komolytalanabb, roboténekes számot mutatott be, ami valamikor a közeljövőben jelenik meg limitáltan a Ninja Tune-nál. 


A JAMES BLAKE KANYE-WEST KÖZÖS MUNKA HÍRE MEGVOLT?

A hét másik, James Blake-hez kapcsolódó híre, hogy szerződést kötött a Sony kiadóval, a harmadik, jövőre várható albuma már ott jelenik meg. A szerződés részleteit nem hozták nyilvánosságra a felek, de annyi kiderült, hogy teljes körű és hosszútávú kapcsolatról van szó.

James Blake legutóbbi BBC-s, két órás teljes adása pedig még itt hallgatható egy darabig, a 200 Press a 31. perc körül kezdődik. 

aki pedig csak a 200 Pressre kíváncsi, annak itt van külön is: 

Címkék: james blake
https://recorder.blog.hu/2014/08/23/james_blake_mindossze_ketszaz_peldanyban
James Blake mindössze kétszáz példányban
süti beállítások módosítása