James Blake bekamuzta a Burial-interjút, de megmutatta egy új számát

2014.01.18. 15:18, Frontrecorder

JamesBlake.jpg

A 2013-as Mercury Prize (az év legjobb brit albumának járó díj) nyertese, James Blake tegnap este kétórás műsort vezetett a BBC Radio 1 Residency elnevezésű sorozata keretében, amelyben az elektronikus zene ismert és kevésébe ismert képviselői mutatják be kedvenc zenéiket, plusz hívhatnak be vendégeket is. Az énekes-producer azzal hájpolta be a műsorát, hogy élőben beszélget majd Burial-lel, az elektronikus zene legenigmatikusabb figurájával, akinek a kilétét teljes homály fedi, és interjút is csak extrém ritka esetben ad. Mint kiderült, ez csak beetető trükk volt, kárpótlásul viszont elhangzott egy eddig nem hallott dal és egy Beyoncé-remix is Blake-től.

Szóval, Blake jól átvert mindenkit, aki abban reménykedett, hogy most közelebb jut a Nagy Burial-rejtély megoldásához (miközben persze muníciót szolgáltatott annak a konteónak, mely szerint ő Burial). Volt egyébként "interjú" a William Bevan néven ismert fantomproducerrel, persze kamuból - haha, nagyon vicces! (Egyébként az.)

A jamesblake-isták viszont örülhettek, ugyanis a szelekcióban elhangzott egy új (eddig nem ismert) dal a jóképű electro-soul trubadúrtól:

Sőt, lejátszotta Beyoncé Drunk In Love című dalának Harmonimix néven elkövetett remixét is:

A James Blake vezette Residency adás még hat napig visszahallgatható itt. Blake legutóbb az Overgrown albumról a Life Round Here Chance The Rapper közreműködésével újravett verzióját jelentette meg, klip kíséretében. A hírek szerint kettejük együttműködése nem merült ki ennyiben, új közös számokra is lehet tőlük számítani.

Címkék: james blake
https://recorder.blog.hu/2014/01/18/james_blake_bekamuzta_a_burial-interjut_de_megmutatta_egy_uj_szamat
James Blake bekamuzta a Burial-interjút, de megmutatta egy új számát
süti beállítások módosítása