Premier! Boggie: Fearless (szövegvideó)

2014.07.03. 13:00, rerecorder

boggie_5.jpg

Boggie - kell-e bemutatni - a Parfüm című dalához a Recorderen tavaly decemberben debütált klippel idén januárban robbant be világszerte és tartotta is fenn az érdeklődést maga iránt sokáig. A sokmilliós nézettségű video óta most először jelentkezik új, instant fülbemászó szerzeménnyel az énekesnő, amihez ezúttal egy lyric video készült. Premier!

Boggie ismét ugyanazzal a stábbal dolgozott, mint a Parfüm videója esetében, azaz a Studiolamb csapata keltette életre az énekesnő minden korábbinál fülbemászóbb számának a szövegét. Az angol nyelvű Fearless Boggie októberben érkező második nagylemezének a beharangozó dala, az ötletes szövegvideó az énekesnő kézírását használja, miközben egy róla készült fényképalbumot lapozgat a képzeletbeli kéz. Boggie persze "nagyon izgatott a Fearless fogadtatását illetően", de ez érthető is, hiszen most komoly nemzetközi figyelem követi pályáját. Ebből fakadóan a nyomás is nagy lett, de erről már meséljen ő maga: „a dalt ezúttal is közösen szereztük Sebestyén Áronnal. Nagy volt rajtunk a nyomás a Parfüm után, de szerintem sikerült egy nagyon szerethető, vidám fonalat elkapni. Fontos szempont volt, hogy tekintettel legyünk a külföldi rajongókra is, hogy ezúttal ők is könnyedén megértsék a dal szövegét. Ebben Bori Sára Hélene volt a segítségemre, vele már a Boggie című tavalyi lemez kapcsán is együtt dolgoztam. A dal angol nyelvű változata mellé tervezünk magyar dalszöveget is, ám azon még dolgozunk.”


BOGGIE VÁLASZOLT GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEINKRE IS - MIT MONDD SZÁMÍTÓGÉPES JÁTÉK KÖZBEN?

A szerzemény a korábbi dzsesszes-popos-sanzonos irány felől egyértelműen a popos tartomány felé mozdult el, de ez nagyon is jól áll Boggie-nak, új dala a szövegét tekintve viszont folytatja azt az irányt, amit a Parfüm is képviselt: „a Fearless nem másról szól, mint hogy merd a saját életedet élni. Ne panaszkodj se a körülményeidre, se a családodra, se az anyagi helyzetedre, se semmire. Ne érezd úgy, hogy ez mentség bármire. Fogadd el, hogy ez az induló csomagod, amivel érkeztél, de küzdj és tedd olyanná az életedet amilyenné szeretnéd. Tudom, hogy ez nem könnyű... Jogosan kérdeznék, hogy „de hogyan küzdjek? Mit csináljak?Én, ha visszanézek a kislány önmagamra, akkor egy nagyon erős, elszánt lányt látok magam előtt, aki bár messziről indult, de mindig ment szépen a saját útján és álmodott egy olyan életről, amilyet most él. Minden egyes buktató, hullámvölgy, gyötrelem arra volt jó, hogy most olyan ember legyek, aki vagyok. Ami egy adott élethelyzetben tragikus, az egy későbbi élethelyzetből nézve rendkívül tanulságosnak tűnhet. Ha dolgozunk azon, hogy a sorsunk milyen irányt vesz, és nem süllyedünk mély önsajnálatba, lépésről lépésre megközelíthetjük álmainkat.

A lyric videoban meg is jelenik az említett kislány Boggie, ahogy sok más pillanatkép (sőt még mozgókép is) az énekesnő életéből, aki legközelebb ma, július 3-án koncertezik, az A38 Tetőteraszán, de a VOLTon is el lehet majd csípni, a fesztiválon július 6-án lép fel.

és akkor, íme Boggie legújabb dala, a slágeres Fearless, szövegvideóval: 

https://recorder.blog.hu/2014/07/03/premier_boggie_fearless_szovegvideo
Premier! Boggie: Fearless (szövegvideó)
süti beállítások módosítása