Nem tűnt el, csak átalakult - új remake Jon Hopkins-tól

2014.06.16. 15:40, Frontrecorder

jonhopkins.jpg

Június elején jelent meg a brit elektronikus zenész, Jon Hopkins nagy áttörést hozó Immunity című tavalyi albumának kibővített kiadása, melyen remixek mellett két dal vendég közreműködőkkel újra felvett változata is helyet kapott. Ezek közül most a Lulu James énekével kiegészített We Disappear kapott sejtelmes klipet.

Az Immunity-t általános kritikai siker övezte, nálunk is bekerült 2013 legjobb albumai közé. A lemezt bemutató turné január végén Budapestre is eljutott, ekkor interjút is készítettünk Hopkins-szal. Ebben beszélt a Coldplay-jel való munkakapcsolatáról is, amelynek legutóbbi eredménye a zenekar májusban megjelent, Ghost Stories című albumán hallható Midnight (a számnak ő volt a társproducere). Hopkins közben folyamatosan turnézott, így nem csoda, ha új dalokra nem volt érkezése, viszont az Immunity megjelenésének egyéves évfordulójára kijött az album kibővített verziója, melyen a Breathe This Air tavaly már megjelent, a Purity Ring duóból Megan James-szel készült új énekes verziója mellett a We Disappear remake-je is szerepel. Az Immunity nyitószámához a feltörekvő brit soulénekesnő, Lulu James járult hozzá éteri vokáljával, őrá épül a felfrissített dal füstbe burkolt klipje is.

Érdemes egyébként megismerkedni az énekesnővel, íme egy tavalyi klipdala, a doo wopot modern elektronikával ötvöző Sweetes Thing:

ez pedig a legutóbbi remix Jon Hopkins-tól, amit a Moderatnak készített: 

Címkék: jon hopkins
https://recorder.blog.hu/2014/06/16/nem_tunt_el_csak_atalakult_uj_remake_jon_hopkins-tol
Nem tűnt el, csak átalakult - új remake Jon Hopkins-tól
süti beállítások módosítása