Nyárvárás - MYGL: Waiting For You

2014.06.05. 11:18, rerecorder

MYGL_Big7.jpg

A Qualitons gitárosának, Szőke Barnának MYGL nevű szólóprojektje stílusosan Valentin napon, a Recorderen mutatta be első dalát és klipjét, a Loveia-t, most pedig hasonlóan jó időzítéssel itt egy új dal tőle, a Waiting For You, amely tökéletesen laza, ábrándos nyári sláger - és nagyon úgy néz ki, hogy meg is hozza a nyarat.

Miközben a Qualitons is egyre-másra dobja ki közelgő nagylemezéről a jobbnál-jobb dalokat, MYGL is elérkezett második saját szerzeményének premierjéhez, de a projekt amúgy is szépen halad előre, formálódnak a témák, dalvázlatok egy egész lemeznyi anyaghoz, amin lesznek erős featuringek és várhatóan valamikor ősszel fog materializálódni. A nyár folyamán két MYGL remix érkezik majd, de ezek egyelőre titkosak, az viszont nem, hogy július 6-án a VOLT Fesztiválon lesz egy saját számokból álló dj set, illetve július 27-én a S.U.N. Fesztiválon két zenésztárssal kiegészülve live act fellépése is MYGL-nek.

A Waiting For You egy megnyerő hangokkal, buggyanásokkal, mély basszussal azonnal magába szippantó, szintis-ábrándos, klassz gitártémákat bontogató, nagyon feelgood dal, amely a baleári melankodiszkósokat is eszünkbe juttatja, Nagyjából csak egy vízpart hiányzik hozzá, aki teheti ott hallgassa! "Laza nyári dal, sok napsütéssel megfűszerezve, a várakozásról. A téma egy a vízcsobogást megidéző, az idő múlását szimbolizáló pergő hang. Nem akar többet, mint ami" - mondja róla a szerző.

akkor mi se akarjunk többet, mint a nyárt hozó Waiting For You hallgatni sokszor: 


MYGL Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2014/06/05/dalpremier_mygl_waiting_for_you
Nyárvárás - MYGL: Waiting For You
süti beállítások módosítása