Énekeld el magad a következő buliig! - Június elejétől ismét az utakon a Suzuki Karaoke Mobil!

2014.06.02. 14:04, rerecorder

fb_cover_04.jpg

(X) Ezen a nyáron is mehetsz úgy bulizni, hogy nincs szükség taxira, buszra, bringára vagy gyaloglásra. A Suzuki Karaoke Mobillal a szórakozásért ajándék fuvar jár - énekelj el egy általad kiválasztott dalt, akár barátaiddal együtt és a Suzuki oda fuvaroz, ahová csak szeretnéd! Nem kötelező a hibátlan énektudás, csak a lelkesedés, hiszen itt elsősorban a jókedv és az élmény a fontos.

Idén több kedvenceddel is együtt énekelhetsz, ha szerencséd van, hiszen több alkalommal ismert zenekarok énekesei is besegítenek majd a vokálozásba. Hogy kik?

Megtudhatod, ha követed az I Love Suzuki Facebook-oldalát vagy figyelemmel kíséred a http://karaokemobil.hu-t.

A produkciókat az autóba szerelt GoPro kamerákkal meg is örökítjük nektek, a legjobbakat pedig bemutatjuk a Suzuki Karaoke Mobil weboldalán és YouTube-csatornáján.

Június 6-tól Budapesten minden péntek este 8-tól a Madách térről indul a Karaoke Mobil. Ha biztosra szeretnél menni, válaszd ki és foglald le, hogy mikor énekelnéd el magatokat a következő buliba a http://karaokemobil.hu oldalon!

Címkék: suzuki
https://recorder.blog.hu/2014/06/02/enekeld_el_magad_a_kovetkezo_buliig_junius_elejetol_ismet_az_utakon_a_suzuki_karaoke_mobil
Énekeld el magad a következő buliig! - Június elejétől ismét az utakon a Suzuki Karaoke Mobil!
süti beállítások módosítása