Kanye West Isten módban

2014.05.26. 15:46, Frontrecorder

yeezy.jpg

OMG! Nem elég, hogy Kanye West a hétvégén Isten színe előtt örök hűséget esküdött Kim Kardashian-nek, még egy új dalt is felvillantott, God Level címmel, az Adidas brazil focivébés reklámszpotjában. 

JANELLE MONÁE PEDIG A PEPSI FOCIVÉBÉS REKLÁMJÁBAN MŰKÖDÖTT KÖZRE.

Kanye tavaly szerződött át a Nike-tól az Adidashoz, a legutóbbi információk szerint az első általa tervezett kollekciót júniusban mutatja be a német sportszercégnek, és ha minden jól megy, a Yeezy cipők jövő tavasszal kerülhetnek a boltokba. Ez a mostani reklám nyilván az Adidasszal kötött deal része, de azt nem tudni, hogy a Hudson Mohawke, 88-Keys, Mike Dean és Noah Goldstein bevonásával született God Level egy új dal-e, vagy még West legutóbbi albumára készült - mindenesetre nem lógna ki a Yeezus-ról. Kanye egyébként a nyárra ígéri a következő albumát, amelyen egy forrás szerint állítólag 12 szám lesz, hangzásában pedig egy a Yeezus-nál szelídebb, soul-hangmintákban bővelkedő anyagra lehet számítani.

Itt pedig akkor a szelídnek egyáltalán nem mondható, harci induló szerű God Level egy részlete az Adidas új focivébés reklámjában, melyben válogatott sztárfocisták - Leo Messi, Dani Alves,  Luis Suárez, Mesut Özil, Robin van Persie és mások - álmodnak A Nagy Meccsről.

https://recorder.blog.hu/2014/05/26/kanye_west_isten_modban
Kanye West Isten módban
süti beállítások módosítása