A Middlemist Red a világ legígéretesebb zenekarai között!

2014.05.26. 11:29, rerecorder

middlemist-1.jpg

A Deezer által indított, a világ 182 országát összefogó, Young Guns elnevezésű, tehetségeket bemutató és versenyeztető program szakmai szavazatai alapján négy zenekar esélyes a verseny megnyerésére, közte a magyar Middlemist Red is, akiket év elején mutattunk be Magyarradar rovatunkban és debütáló EP-jüket beválasztottuk 2013 legjobb kiadványai közé. Mondjuk, hogyan segítheted őket, hogy megnyerjék a versenyt!

Az egyik legismertebb zenei stream szolgáltató és netrádió, a Deezer 182 országból - a helyi szerkesztők nevezései alapján - választott ki egy-egy tehetséges, még lemezszerződés nélküli zenekart, aztán a cég francia központjában ezt a listát 27 előadóra rövidítették, majd ismét szavaztak a szolgáltató szerkesztői és így alakult ki a Young Guns program négy kiválasztottja, közte a Middlemist Red (a másik három versenyző: a The Ransom Collective nevű Fülöp-szigeteki indiefolkzenekar, a The Posterz nevű kanadai hiphopcsapat és a MONTE nevű costa rica-i garázsrockegyüttes). A verseny igen egyszerű, a győztes az lesz, akit a legtöbbször hallgatnak meg három héten át, június 13-ig, de sok pontot lehet szerezni a Middlemist Rednek azzal is, ha hozzáadjuk a zenekart, lemezüket vagy dalaikat kedvencekhez, lejátszási listákhoz. 

- 1 hallgatás: 1 pont
- 1 szám hozzáadása a kedvencekhez: 3 pont
- 1 szám hozzáadása egy lejátszási listához: 3 pont
- az album hozzáadása a kedvencekhez: 5 pont
- az előadó hozzáadása a kedvencekhez: 10 pont

A Middlemist Red As If You Could Mess This Up EP-jét tehát június 13-ig csak itt, a zenekar Deezer-felületén hallgassa mindenki, vagy az alább beágyazott hallgatóban, sokszor.

A május 23-án indult versenyen - azaz három nap után - eddig magabiztosan vezet a Middlemist Red, itt, a hivatalos appon csekkolható is az aktuális állás (naponta egyszer frissül).

és akkor a lemez:


A zenekar Magyarországon legközelebb június 14-én az A38-on lép fel, Facebook-eseményoldal - ki tudja ez után a világ mely pontján tudjuk majd elcsípni őket!

https://recorder.blog.hu/2014/05/26/a_middlemist_red_a_vilag_legigeretesebb_zenekarai_kozott_554
A Middlemist Red a világ legígéretesebb zenekarai között!
süti beállítások módosítása