Davvincii, a világ legjobb dj-je szétrobbantja a fejed

2014.05.19. 15:32, subrecorder

lonely.JPG

Visszatért a Lonely Island paródiazenekar a Saturday Night Live-ba, a műsor aktuális szezonjának záró adásába, és nem is okozott csalódást Andy Samberg formációja: az egyik videójukban Pharrell ölelgeti az anyukádat egy Subaruban, majd egy bizonyos Davvincii nevű szupersztár dj robbantja le a fejed egy BÜNTETŐ DROPPAL.

Igazából már olyan hírességet nehéz mondani, akivel NEM dolgozott együtt a Lonely Island: Rihanna, Justin Timberlake (többször), Robyn, Kendrick Lamar, vagy éppen Hugh Jackman... ezt a névsort még Pitbull is megkönnyezné. Nehéz elképzelni, hogy egyszerű Saturday Night Live-szkeccsekből indult az egész projekt, pedig 2010-ig Andy Samberg, Akiva Schaffer és Jorma Taccone triója itt írt meg olyan "slágereket", mint a Jizz In My Pants, vagy a szállóigévé vált Like A Boss. Ezen a héten Samberg volt a műsor házigazdája, joggal várhattuk tehát a Lonely Island visszatérését, még ha csak erre az egy alkalomra is - és lőn.

Először megkaptuk a trió új klipjét, amely a tavalyi, The Wack Album című lemezükön levő Hugshoz készült. Ebben a nők ölelése válik hódítási formává - ki gondolta volna például, hogy miközben te nem vagy otthon, a kocsi hátsó ülésén Pharrell szorongatja az anyukádat. A másik új kontent a David Guetta/Avicii-féle, sztárkultusszal övezett EDM-sztárok figurázásáról szól, ahogy a dj-ket vakon istenítő, a "dropot váró" partizók is megkapják a magukét. Egy Davvincii nevű dj fellépésére látogathatunk el, akinek az a trükkje, hogy mindig éppen megnyomná a BASSZUS gombot, de nem teszi. Közben kap pár zsák pénzt, játszik a laptopján, tükörtojást készít, gyakorlatilag bármit csinál a dj-pultban, a közönség őrjöng (olyan extázisban, mint tavaly a Balaton Soundon azok az Avicii-rajongók, akik "nem érdemlünk meg!" felkiáltásokkal vetették magukat porba a producer előtt). Aztán persze végül megkapjuk a dropot, vagyis inkább DROPOT, a fejek pedig szétrobbannak, szó szerint.


Várd ki a dropot Davvincii-vel:


Pharrell szereti az anyukádat:


és egy Lonely Island-klasszikus: 

https://recorder.blog.hu/2014/05/19/davvincii_a_vilag_legjobb_dj-je_szetrobbantja_a_fejed
Davvincii, a világ legjobb dj-je szétrobbantja a fejed
süti beállítások módosítása