Debbie Harry a liftes erőszak megállításáért kampányol

2014.05.16. 14:39, subrecorder

debbie.jpg

Pár napja felrobbant az internet, amikor kiszivárgott egy videó, amin Solange (Beyoncé szintén énekesnő húga) megtámadja JAY Z-t egy hotel liftjében. Azóta sem derült ki, hogy pontosan mi történt, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, az incidensről rengeteg elmélet és paródia született. A prímet a Daily Show vitte, a vicc-hírműsorban a zenei vendégeként jelen lévő, a héten megjelent Ghosts Of Download című új lemezét népszerűsítő Blondie frontnagymamája, Debbie Harry hívja fel a figyelmet a liftes erőszakra egy szkeccsben.

Előbb a műsorvezető és az ő "Hivatalos Beyoncéügyi Tudósítója" tárgyalják ki az esetet, és jutnak arra a következtetésre, hogy biztosan nem igazi a felvétel, mert tisztán látható, hogy Beyoncé meg sem mozdul a háttérben, amíg a húga rugdossa a férjét - és mint tudjuk, a való életben Beyoncé folyamatosan rázza valamelyik testrészét. Nem lehet más tehát a felvétel, mint egy kreatív marketingötlet az énekesnő új projektjéhez. Vagy egy üzenet, amely a hírességeken liftben elkövetett erőszakra hívja fel a figyelmet. Le is forgattak egy társadalmi célú hirdetést az est sztárvendége, a Blondie énekesnőjével, aki igen drámai hangot üt meg:  "Ugye te sem akarsz egy olyan világban élni, ahol a sztároknak a lépcsőt kell használniuk. Én biztosan nem.

Komolyra fordítva a szót, az eset után az érintettek valóban kiadtak egy nyilatkozatot, amelyből az ugyan nem derül ki, hogy miért támadt Solange JAY-re, de azt megerősítették, hogy egyikük sem volt részeg, és hogy azóta mindent elrendeztek. "Minden családnak vannak gondjai, mi miért lennénk kivételek?" - írják. A liftes felvételt kiszivárogtató dolgozót a hotel elbocsátotta, de nem valószínű, hogy őt ez annyira bántja, feltéve ha igaz, hogy 250 000 dollárt kapott a videóért a TMZ-től. 

A Daily Shownak ebben az adásában fel is lépett a Blondie, eljátszottak egy új dalt (Sugar On The Side), illetve a Ghosts Of Download második lemezén helyet kapott, újrarögzített régi slágereik közül a One Way Or Anothert is. 

Íme a skeccs, amiben Debbie Harry szerepel:



itt pedig új daluk előadását találod:



és az eredeti liftes videó, amelyben Solange megtámadja JAY Z-t:

https://recorder.blog.hu/2014/05/16/debbie_harry_a_liftes_eroszak_megallitasaert_kampanyol
Debbie Harry a liftes erőszak megállításáért kampányol
süti beállítások módosítása