Megjött a Coldplay új lemeze!

2014.05.13. 12:01, rerecorder

Coldplay_press_kismeret.jpg

Viva la vida, bébi, itt a Coldplay új lemeze, a Ghost Stories! Na, azért persze ne olyan hevesen, a szomszédsrácból lett világsztárzenekar új, hatodik, hivatalosan május 19-én megjelenő albumán hangulatában az intim első lemezt (Parachutes) idézi, megszólalásában viszont az eddigi leginkább elektronikus, elektroakusztikus, ugyanakkor meg kifejezetten belefeledkezős, ha lehet, esti/éjszakai lemez. Mindenesetre, akik iTunes-on is tudnak zenét hallgatni, azok megkezdhetik vele az ismerkedést. 

A Coldplay az eddigi legszélesebbre vett segítőgárdával dolgozott a kilencszámos Ghost Stories dalain (Timbalandtól Avicii-ig), de ettől nem lett széttartó, hanem inkább egységes a lemez, pláne, hogy a frontember Gwyneth Paltrow-tól való különválásának lelki nyomait minden bizonnyal magukon viselő dalok egyben, egyvégtében működnek. De tessék csak csekkolni, az alábbi linken hallgatható.

A ZENEKAR TÖBBEK KÖZT KÖNYVTÁRI KINCSKERESŐS JÁTÉKKAL VEZETTE FEL AZ ALBUMOT.

a lemez nagy nemzetközi beharangozója egy világszerte adásba kerülő, főműsoridős Coldplay-koncert/konceptfilm lesz, a Coldplay: Ghost Stories, amelynek itt a trailere: 


a Ghost Stories borítója is éjszakai hallgatást sugall, az angyalszárnyak tele középkori stílusban megrajzolt többször kortárs témákkal: coldplay-ghost-stories.jpg

https://recorder.blog.hu/2014/05/13/megjott_a_coldplay_uj_lemeze
Megjött a Coldplay új lemeze!
süti beállítások módosítása