Tricky ötszámos szeretetcsomagja

2014.05.12. 17:29, Frontrecorder

tricky54u.jpg

Miközben új dalokon dolgozik, Tricky ingyen letölthetővé tett öt számot az archívumából. Hogy miért? Nincs mögötte semmi trükk: "csak mert megtehetem, és szeretetből" - mondja ő. Viszontszeretjük érte.

A bristoli zenész-rapper legutóbb egy éve, tavaly májusban adott ki albumot, amely már saját, False Idols nevű kiadójánál jött ki, ugyanezzel a címmel (sajnos a lemez turnéjának budapesti koncertjét lemondta). Tricky közreműködött a brit house-producer Maya Jane Coles 2013-as bemutatkozó albumán is, és hirdetett egy versenyt kezdő/feltörekvő előadóknak, akik közül az általa kiválasztott legjobbak együtt zenélhettek vele európai turnéjának tavaly november-decemberi állomásain.

TRICKY FELLÉP AZ IDEI POHODA FESZTIVÁLON, MELYNEK PROGRAMJÁRÓL BŐVEBBEN ITT ÍRUNK.

Tricky öt számot válogatott össze az ajándékcsomagjába, ezek közül három már megjelent (a Black Coffee a Nearly God néven jegyzett 1996-os albumon, az A Song for Yukiko 2001-es, Blowback című lemezén, Billie Holiday Strange Fruit című klasszikusának remixe pedig a Verve Remixed válogatáson 2002-ben), de kapunk két eddig kiadatlan felvételt is; a Liz Densmore-ral készült ESP és az Emel közreműködésével rögzített Emel a leírás szerint nagyjából az elmúlt egy év során született. A 54U pakk innen tölthető le, cserébe mindössze az email címünket kell megadnunk, de ez a minimum ezért a szuper gesztusért cserébe. 

Tricky legutóbbi klipje, a False Idols Hey Love című dalához:

Címkék: tricky
https://recorder.blog.hu/2014/05/12/tricky_otszamos_szeretetcsomagja
Tricky ötszámos szeretetcsomagja
süti beállítások módosítása