Ha rossz napod van, gyújtsd fel a főnököd

2014.02.26. 21:05, subrecorder

jonwayne 3.jpg

Ez a koncepciója Jonwayne új videójának. A kaliforniai MC-producer remek tavalyi lemezének egyik dalához készített kisfilmjében sokak dédelgetett álmát valósíttatja meg főszereplőjével. Az unszimpatikus fejest egészen addig kínozza a legkülönbözőbb módokon beosztottja, míg az meg nem könyörül rajta, és lángra nem lobbantja a cigijével. A végén pedig még a csaj is az övé lesz.

A hivatalosan tavaly bemutatkozó Jonwayne future-beats-es lemezével (stílszerűen Rap Album One néven) az év egyik legjobb experimentális-rap albumát szállította. Egy remek, gyémántban rappelős videó már készült a The Come Up című dalhoz, de a most megjelent How To Be A Gemini kisfilmje még annál is jobb. A Naveed Farro által rendezett klipben a cég kisembere teljesíti be vágyálmát: szembeszáll undorító, zsarnok főnökével, a többi dolgozó legnagyobb örömére.

LEGUTÓBB A DISCLOSURE KLIPJÉBEN LÁTHATTUNK ENNYIRE ELLENSZENVES FŐNÖKÖT

Egy érdekes adalék: nagy lopásnak tűnik a Jonwayne elnevezés, hiszen látszólag csak átvette az amerikai színészlegenda nevét. DE! Rapperünket ugye eleve Jon Wayne-nek hívják, ráadásul, mint kiderült, leszármazottja annak a férfinak, akitől a westernlegenda eredetileg ellopta a John Wayne művésznevet. Mik vannak!

JONWAYNE KÖRÜL RÉGÓTA ÉPÜL A HYPE, ÉS MÉG A PERESKEDÉSEKBŐL IS JÓL JÖN KI

és akkor a How To Be A Gemini stresszoldó videója:

Címkék: jonwayne
https://recorder.blog.hu/2014/02/26/ha_rossz_napod_van_gyujtsd_fel_a_fonokod
Ha rossz napod van, gyújtsd fel a főnököd
süti beállítások módosítása