Hallgass Hazait – örökre ingyen!

2013.12.04. 15:03, Recorder.hu

hh_logo_web_650.png

(X) December 2. és 8. 10. között ingyen regisztrálhattok egy hatalmas magyar zenei szolgáltatásba, ahonnan teljesen legálisan, korlátlanul tölthetitek le az új és a régi magyar zenéket, bármennyi ideig. A "Hallgass Hazait"- gyűjteményben mindenféle zenei stílust megtalálhattok, nemcsak az aktuális sztárokat, hanem akár a kisebb vidéki zenekarok dalait is.

Ide kattintva a díjmentes feliratkozás után akár azonnal letölthetitek többek között a 30Y, az Intim Torna Illegál, az Ivan & The Parazol, Janicsák Veca, a Junkies, vagy akár Lajkó Félix, LL Junior, a Punnany Massif és a Tankcsapda dalait!

A "Hallgass Hazait" szolgáltatás 130-nál is több magyar zenei jogtulajdonossal, magyar független előadóval és kiadóval áll szerződésben, így a Fonó világzenei katalógusától a Hammer metál kínálatáig mindenféle zenei irányzat között keresgélhettek. Több mint ezer magyar előadó 22 ezernél is több dala tölthető le – mindez most élethosszig ingyenesen. Sőt, a feliratkozók között az akció időtartama alatt minden nap egy Huawei Ascend P6 okostelefont is kisorsolnak! 


A szolgáltatás PC-n és mobiltelefonon egyaránt elérhető, okostelefonon egy androidos alkalmazás segítségével. Akkor is érdemes most feliratkozni, ha nincs androidos telefonotok, mert hamarosan iOS- és Windows- platformokon is elérhető lesz az alkalmazás. A letölthető dalok mellett egy hasonló néven elindult rádióműsort is meghallgathattok, amely heti rendszerességgel, jelenleg 21 frekvencián érhető el interjúkkal, beszélgetésekkel, dalpremierekkel. Hamarosan Hallgass Hazait-koncerteken és zenei eseményeken is részt vehettek. Ha pedig saját zenekarotokkal szeretnétek bekerülni, akkor is bátran jelentkezhettek a WMMusicDistributionnál. 

A december 2. és 8. 10. közötti ingyenes regisztráció egyetlen feltétele, hogy legyen aktív Vodafone-os havi vagy feltöltőkártyás előfizetésetek. Amíg van, addig a Vodafone állja majd helyettetek a havidíjat. Ha nincs, az sem jelent gondot: díjmentesen igényelhettek SIM kártyát az akció keretében! 

Részletekért és a feliratkozásért katt IDE!

https://recorder.blog.hu/2013/12/04/hallgass_hazait_orokre_ingyen
Hallgass Hazait – örökre ingyen!
süti beállítások módosítása