Nyerd meg az Icona Pop új cd-jét!

2013.11.14. 18:20, Recorder.hu

iconapop_650.jpg

(X) Az Icona Pop új albumára rúghatják ki ezentúl otthonuk falát az izgalmas csajpop rajongói. Két egészen különböző karakter, az alabástrombőrű Caroline Hjelt és az afrikai származású Aino Jawo alkotja a lányduót, amit az I Love It című partyhimnusznak köszönhetően ismert meg a világ. A dalt azóta a hazai rádiók is rongyosra játszották, és nincs olyan Y generációs illető, aki ne üvöltötte volna már torkaszakadtából valamelyik péntek esti bulin, hogy „I don’t care, I love it!”. És hogy hogyan lehet a tiéd a This Is... Icona Pop című cd Magneoton által felajánlott három példányából az egyik? Mondjuk, mutatjuk.

Az erőteljes, tartalmas lemez tele van táncolható, energikus trackekkel, munkálataiban pedig olyan zenei nagyágyúk vettek részt, mint a Cardigans-tag Peter Svensson és a Robyn lemezein dolgozó Patrik Berger. A magukat feministának valló Icona Pop-tagoknak nem titkolt vágyuk, hogy életigenlő zenéjükkel megváltoztassák a zeneipar nemi beidegződéseit, és erőt adjanak a világ lányainak. Az EDM-jegyekben is bővelkedő, Billboard-listát megjárt albumban pedig van erő bőven, ahogy azt a We Got the World és az On a Roll dalcímek is előrevetítik. 11 tracknyi instant mámor – köztük egy Tupac Shakur-utalás (Girlfriend) – teszi ellenállhatatlanná a lemezt, miközben a platinalemezes duó diadalszekere tovább száguld. A lányok nemrég elnyerték a European Border Breakers Awards svéd díját, legutóbb pedig a 2013-as MTV Europe Music Awards-on találkozhattunk az Icona Poppal, ahol nemcsak jelöltként, de fellépőként is jelen voltak.

A This is... Icona Pop című cd egy-egy példányát az a három szerencsés olvasó nyerheti meg, aki

iconapop_thisis_200.jpg- megnyomja a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett ÉS

- lájkolja a Recorder Facebook-oldalát ÉS

 lájkolja a Magneoton Facebook-oldalát ÉS

- küld egy e-mailt Icona Pop tárggyal a jatek@recorder.hu címre ÉS

- ebben az e-mailben megírja, ki volt a lemez I Love It című slágerének társszerzője és háttérvokalistája (ebből a cikkből kiderül) ÉS

- akit kisorsolunk.

A sorsolás november 18-án, hétfőn 12 órakor lesz, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Az ősz egyik legmenőbb albuma már megvásárolható a Magneoton webshopjában is.

A legfrissebb videoklip, az All Night:

https://recorder.blog.hu/2013/11/14/nyerd_meg_az_icona_pop_uj_cd-jet
Nyerd meg az Icona Pop új cd-jét!
süti beállítások módosítása