Klippremier! Fluor feat. Diaz & Indigó Pista: Képkockák akusztik

2013.11.04. 23:00, rerecorder

adamtemesi_IMG_9358_20130905.jpg
Fluor az idei és a jövő évét F.L.U. című lemeztrilógiájának szenteli, mint arról tavaszi interjúnkban is mesélt, úgyhogy az év során sorjáznak tőle a dalok (az elektrós Charlie Sheent mi mutattuk be), a Képkockák című, L.-en szereplő hiphopos meg például a nyáron jelent meg, de most készült hozzá egy akusztikus verzió is, új videóval. Elsőként itt látható.

fluor_3.jpg"Amikor megszületett a dal, csináltunk hozzá egy kisvideót, hogy mégse csak egy kép legyen fenn a videómegosztón, de végül annyi pozitív visszajelzés érkezett mind szakmailag, mind a rajongóktól, hogy úgy döntöttünk, rakunk rá egy, akár tévében is játszható verziót kisebb szponzorlogós cuccal és részletesebben felképezve. Ugyanazt viszont már nem akartuk ellőni még egyszer, így jött az ötlet, hogy legyen egy akusztikus videó, ami ezen kívül még azért is született, mert fellépéseken ebben a hármas formációban szoktuk előadni a Képkockákat" - meséli a dalról és a friss videóról Fluor Tomi, akivel most Diaz énekel és az Indigó Utca nevű élőzenés formációjából Pista gitáros működik még közre a felvételen.


FLUOR REMEKÜL MEGFOGTA DIZZEE RASCAL ÚJ ALBUMÁT PROFÜL ROVATUNKBAN, MEGVOLT MÁR?

"A forgatás nem volt túl macerás, lényegében 15-20 alkalommal eljátszottuk egymásután a zenét, aztán ment mindenki a dolgára, Indigó Pista például egy levesesben dolgozik és sietnie is kellett vissza." Fluor továbbra is ontja az friss dalokat magából, a közeljövőben két új megjelenés is várható tőle: "További tervek között van pár héten belül egy új dal, a Felébredni máshol, majd jön egy nagyklip Tibbah-val és Deego-val, azaz a Barbárfivérekkel, ez pedig a System Error lesz."

a Képkockák akusztik klipje:


itt pedig az eredeti dal kisvideóval:


nyitókép: Temesi Ádám

Címkék: fluor klippremier
https://recorder.blog.hu/2013/11/04/klippremier_fluor_feat_diaz_indigo_pista_kepkockak_akusztik
Klippremier! Fluor feat. Diaz & Indigó Pista: Képkockák akusztik
süti beállítások módosítása