Ragadd meg a MOMENTUMot a Hangfoglaláson is!

2013.10.03. 16:35, Frontrecorder

sennheiserindex_2.jpg

(X) A most péntektől vasárnapig, október 4-6. között zajló Hangfoglaláson folytatódik a Sennheiser nagy sikerű Soundcheck programja, amelynek keretében a cég csúcsminőségű MOMENTUM dizájnerfüleseit lehet kipróbálni (az egy hónappal ezelőtti első fejhallgatótesztről itt látható képriport). Az audiospecialista márka standján emellett további termékeik is bemutatásra kerülnek, vasárnap pedig a Nemjuci zenekar ad "silent" koncertet.

A SENNHEISER MOMENTUMOT KARANYI, ODETT ÉS A SOERII&POOLEK IS LEFÜLELTE.

A Sennheiser a Hangfoglalás ideje alatt a SYMA A csarnokában, az A31-es standon várja az érdeklődőket. A MOMENTUM fülesek tesztelése mellett (a visszajelzések ezen az oldalon landolnak, illetve az eddigiek ugyanott olvashatók), ritka alkalom nyílik kipróbálni a cég HD 800-as, HD 700-as és IE800-as high-end fejhallgatóit is. 

Továbbá bemutatják az Evolution kábeles és vezeték nélküli mikrofonokat, a teljes kínálatot az amatőrtől a professzionális kategóriáig, ami tehát mind kezdő zenészek/énekesek, mind nagy, ismert nevek érdeklődésére számot tarthat. Plusz meg lehet csodálni a Sennheiser színezett, gravírozott mikrofonjait, amelyeket egyedi rendelésre készítenek.a választott színben, bármilyen mintával.

De kiállítják a Sennheiser speciális igényeket kielégítő ipari hangsugárzóit is (például az akkumulátorral működő, iPad-dal vezérelhető LSP 500-as modellt).és megtekinthető lesz az Audio Partner Kft. által forgalmazott összes más termék, közte installációs hangtechnikai berendezések vagy éppen ipari felhasználású hangfalak (aPart, D.A.S., K-array).

Vasárnap, október 6-án délután négy órától pedig a Nemjuci ad ”silent” koncertet, azaz a zenekar tagjai fülhallgatón hallják majd magukat, és a közönség szintén fejhallgatókon élvezheti a produkciót.

Fotó: Gáspár Milán

https://recorder.blog.hu/2013/10/03/ragadd_meg_a_momentumot_a_hangfoglalason_is
Ragadd meg a MOMENTUMot a Hangfoglaláson is!
süti beállítások módosítása