OMFG, Miley Cyrus Pixies-rajongó!

2013.09.30. 19:47, Frontrecorder

miley23a.jpg

A Rolling Stone aktuális számának címlapján Miley Cyrus szerepel. A magazin mélyinterjút készített az énekesnővel, melyben persze szóba került a twerkölős botránya és a Wrecking Ball lemeztelenedős klipje is, de az egészben a legdurvább, hogy Miley elárulta, kamaszlányként állandóan Pixies-t hallgatott. Nem tudjuk, hogy higgyünk-e neki - bevalljuk, még azt sem feltételeztük róla, hogy egyáltalán ismeri minden idők egyik legnagyszerűbb zenekarának a nevét -, de ezért mindenképpen jár neki a piros pont. Közben kijött egy új klip is, amiben ismét szexuálisan kihívó pózban létható egy gömbölyű tárggyal, a Haim pedig feldolgozta a "falbontó" slágerét.

A WRECKING BALL KLIPJE DURVÁN VICCES MÉMEKET SZÜLT  - ÍME A LEGJOBBAK.

mileyss.jpgA Pixies iránti rajongásáról az interjú utolsó részében vallott, és hogy meglegyen a szövegkörnyezet, idézzük a teljes bekezdést: "(Az új lemezem) nemsokára megjelenik, úgyhogy már vagy húszezerszer meghallgattam, hogy biztos legyek benne, tökéletes lett. Minden részletnek tökéletesnek kell lennie. Vannak azok a lemezek, amiket a mai napig hallgatnak az emberek, mert kurva jók, mint a Bad Michael Jacksontól. Azt akarom, hogy az én lemezem is ilyen legyen. Van rajta egy sor, amit Ludacris rappel, és így szól, hogy 'Ha idő előtt meghalok, a zeném által akkor is tovább élek', és ez akár a mottóm is lehetne. Van egy Pixies-lemez, ami jellemzi az életem egy szakaszát: 16-tól 18 éves koromig kizárólag Pixies-t hallgattam. És most a ma ennyi idősek lesznek így az én lemezemmel, szóval annak a lehető legjobbnak kell lennie. Új szintet szeretnék felállítani a popzenében, úgyhogy egy mérvadó lemezt kell kiadnom." Hát, ezen lehet hümmögni vagy röhögni, de ambícióból és önbizalomból nincs hiány, az biztos. Az interjúban egyébként az MTV díjátadós performanszáról elmondta, hogy nagyon is tudta, mit csinál, csak azt hagyta figyelmen kívül, hogy azt "Kansasban is nézhetik". A Wrecking Ball videója szerinte vicces (a falbontó kalapács viszont iszonyatosan nehéz volt), de valószínűleg több ilyen klipje nem lesz. Továbbá kiderültek róla olyan fontos dolgok, mint hogy Dolly Parton az egyik nagy példaképe, azért dugja ki mindig a nyelvét, mert nem szereti, ha mosolyognia kell a fényképeken, szeretne fotózást tanulni, és a csivavát tartja a legijesztőbb állatnak a Földön. Ja, és szereti a füvet és a molly-t (ecstasy), mert azok "bulis, társasági drogok". Az interjúhoz, ami itt olvasható, persze hogy készült egy szexuálisan kihívó fotósorozat, Theo Wenner képeit lásd alább:

mileyrs1.jpg

miley2s2.jpg

mileyrs3.jpg

mileyrs4.jpg

Miley Bangerz című új albuma, amitől ő a popzene megújítását várja október 4-én jelenik meg. A lemezről a Wrecking Ballt megelőző első kislemezdal, a We Can't Stop egyik szerzője és producere az a Mike Will Made It volt, akinek új trap hiphop számában Miley az egyik vendégrapper. Az énekesnő a 23 klipjében is szerepel; a gimi legbalhésabb csaját alakítja, és többek közt kosárlabdával játszadozik pajkosan.  

Ez pedig a Wrecking Ball feldolgozása a debütáló albumával szeptember 27-én előrukkolt Haim-lányoktól, akik a BBC Radio 1 Live Lounge című műsorában adták elő élőben a dalt:

Címkék: pixies miley cyrus
https://recorder.blog.hu/2013/09/30/omfg_miley_cyrus_pixies-rajongo
OMFG, Miley Cyrus Pixies-rajongó!
süti beállítások módosítása