Ott jön Omar! Ott Jön Omar! - sorozatsztár az új MGMT-klipben

2013.09.18. 11:38, rerecorder

omar.png

Szent szar! A tévésorozat-történet egyik legjobb karaktere, a magyarul Drót címen futó The Wire könyörtelen, de meleg szívű és meleg Robin Hoodja, azaz Omar Little az főszereplő az MGMT héten megjelent, cím nélküli új albumának friss videójában, a Cool Song No. 2-ban.

A harmadik MGMT-albumot már beharangozta egy szürreális videós dal (Your Life Is A Lie), de a vegyes fogadtatásban részesült - általunk nagyon bírt - új lemezhez a megjelenés hetében elkészült egy második klip is, ezúttal filmesebb klisékkel, tévésztárral, érdekfeszítő sztorival.


IDÉN MÁR NEM EZ AZ ELSŐ VIDEÓ, AMELYBEN SOROZATSZTÁR DOMBORÍT: NICK OFFERMAN A VÁROSFEJLESZTÉSI OSZTÁLYBÓL A FIDLAR VIDEÓJÁBAN VIZEL ÖSSZE MINDENT.

A Michael Kenneth Williams színész (az Omar-szerep mellett a Boardwalk Empire című sorozatban is főszerepet alakít) által játszott klipfőhős genetikailag átalakított növényeket rabol, majd azokból egy sivatagi laboratóriumban lengén öltözött kémikus lányok segítségével nagyon durva hatású kísérleti drogot készít. A szélesvásznú, látványos klipben pedig számos utalás szerepel az általa játszott tévés karakterekre.

a Cool Song No. 2 klipje:

Címkék: mgmt
https://recorder.blog.hu/2013/09/18/ott_jon_omar_ott_jon_omar_sorozatsztarok_az_uj_mgmt-klipben
Ott jön Omar! Ott Jön Omar! - sorozatsztár az új MGMT-klipben
süti beállítások módosítása