Bepöccent, hát most lepössent - pisatenger a FIDLAR klipjében (18+)

2013.07.20. 12:47, Frontrecorder

fidlar_1.jpg

Az nyilván mindenkinek megvan, amikor a filmekben sosem fogy ki a lőszer a fegyverek tárából. A FIDLAR kaliforniai skate / garage punk zenekar új klipjének főszereplője is ugyanígy kiapadhatatlan munícióforrással bír, csakhogy az ő fegyvere a saját, khm, fütyköse.

A négytagú LA-i zenekar - akiket idei kedvenc új előadóink közé soroltunk - januárban megjelent cím nélküli bemutatkozó albumának utolsó száma a nyomottabb hangulatú Cocaine, melyhez ez a fergetegesen vicces videó készült. Egy asztalost (akit a Parks And Recreationmagyarul Városfejlesztési osztály című tévékomédia zseniális karakterét alakító, a való életben is asztaloskodó színész, Nick Offerman játszik) sms-ben kirúgnak az állásából, amitől elborul az agya, megiszik több liter erős malátasört, majd brunyáló ámokfutásba kezd, amelynek során mindent és mindenkit levizel, aki az útjába kerül, fákat, épületeket, embereket, kutyát, galambot, sőt még a Hollywood-feliratot is célba veszi (és igen, többször is megvillantja a szerszámát, ami nagyon valódinak látszik). Fakkje, ilyen egy igazi punk!

És ha már sör, idekívánkozik a FIDLAR előző klipje a Cheap Beer című számhoz - szó szerint brutális kirohanás a puccos kézműves sörök (hipszter fogyasztói) ellen:

Na és hogy milyen lemezeket táraznak be a srácok a sörözéshez, az kiderül az általunk is bemutatott What's In My Bag? sorozat velük készült epizódjából:

https://recorder.blog.hu/2013/07/20/bepoccent_hat_most_lepossent_pisatenger_a_fidlar_klipjeben
Bepöccent, hát most lepössent - pisatenger a FIDLAR klipjében (18+)
süti beállítások módosítása