Itt az új Pixies-klip! Gyilkolós történet! Visszafelé!

2013.09.03. 15:44, rerecorder

pixie.jpg

A Pixies Indie Cindy című dalához készült új videója feltétlenül a többször nézős kategória. A nyár elején alapító tagját, Kim Dealt vesztett zenekar sok év utáni első új dala (Bagboy) után gyorsan elkészült a következővel, sőt egy négyszámos EP-vel is, melyet máris meg lehet vásárolni.

Azt már Deal kilépésekor sejteni lehetett, hogy felpörögnek az események a Pixies körül, hiszen az alapító basszusgitáros nem akart új dalokon dolgozni (helyette friss saját számokkal jelentkezett), Black Francis frontember viszont igen és ennek bizonyítéka ez az új, Gil Norton felügyelte EP is, melynek EP-1 a címe (azaz azt sugallja, hogy lesz folytatása is) négy számot tartalmaz (Andro Queen, Another Toe In The Ocean, Indie Cindy, What Goes Boom), 5000 példányban megjelenik 10"-es lemezen és a borító designja pólóra nyomva is piacra kerül (a négy dal itt máris megvásárolható letöltésként).

ITT ÍRTUNK A PIXIES BÚCSÚLEMEZÉRŐL HOSSZAN, LEHET NEM IS BÚCSÚLEMEZ AZ?


A (különben felismerhetően pixieses) Indie Cindy Lamar+Nik által rendezett videója egy videókazetta visszacsévélésének képeivel kezdődik, aztán már látjuk a hátrafelé mozgó alakokat és a baljóslatú eseményeket. Bizony, itt gyilkosság történt, de pontosan miért is és hogyan? Izgalmas kibogozni a szálakat.

a klip:

Címkék: pixies
https://recorder.blog.hu/2013/09/03/itt_az_uj_pixies-klip_gyilkolos_tortenet_visszafele
Itt az új Pixies-klip! Gyilkolós történet! Visszafelé!
süti beállítások módosítása