Ivan & The Parazol-koncert élőben a Recorderen!

2013.08.27. 11:24, rerecorder

ivan.jpg

1966. augusztus 29-én, San Franciscóban adta utolsó hagyományos koncertjét a Beatles, negyvenhét évvel később, ugyanezen a napon, 2013. augusztus 29-én, a Zöld Pardonban adja első önálló nagykoncertjét az Ivan & The Parazol. A zenekar az egybeesés okán játszik Beatles-feldolgozást, de bemutat új, saját számot is, és ráadásul az egész online is megtekinthető a Recorderen. Igen, közvetítjük a teljes koncertet.

A 2010-ben alakult öttagú Ivan & The Parazol gyorsan vált egyre népszerűbbé, izzó rock'n'roll-koncertjeik mindig sikeresek és első nagylemezük, az először a Recorderen bemutatott 2012-es Mama, Don't You Recognise Ivan & The Parazol? is erős lett. A kvintett - egy amerikai miniturné után - jelenleg is dolgozik második albumán, de közben a fesztiválszezon és nyári utolsó fellépésére is készül. A fiúk az utolsó Beatles-koncert után negyvenhét évvel a Zöld Pardonban teszik oda magukat, lesz egy meglepetés feldolgozás a Beatles-től, itt lesz a második lemezük beharangozójaként elhangzó Don't Wanna Die című dal premierje, és ráadásul, akik mindezt nem tudják a helyszínen átélni, azoknak a Zöld Pardon, a Move Da Rock és a Recorder közösen elviszi a szobájába a koncertet - a teljes fellépést közvetítjük!


AZ ELSŐ ÖNÁLLÓ NAGYKONCERT ONLINE KÖZVETÍTÉSE ELŐTT AZ ELSŐ IVAN & THE PARAZOL-EP IS A RECORDEREN DEBÜTÁLT!

Az augusztus 29-i, csütörtöki koncert pontosan 20.30-kor fog kezdődni a Zöld Pardonban, az aznap a Recorderen kiposztolásra kerülő online lejátszón pedig 20.20-kor kezdődik az adás és a koncert teljes hosszában megtekinthető lesz a fellépés.


a koncert Facebook-eseményoldala

ÉS HA MÁZLID VAN, MÉG INGYEN IS IHATSZ A ZÖLD PARDONBAN


a Take My Hand klipje

https://recorder.blog.hu/2013/08/27/ivan_the_parazol-koncert_eloben_a_recorderen
Ivan & The Parazol-koncert élőben a Recorderen!
süti beállítások módosítása