Möbel: We Throw No Party (klippremier)

2013.08.12. 13:32, Frontrecorder

mobelvideo.jpg

Lechner Márk idén szintet lépett a hálószobapop-színtérrel feltűnt (de onnan kezdettől kilógó) egyszemélyes lo-fis elektropop projektjével: a Möbel első hivatalos EP-jét egy nagynevű kiadó, a német Motor jelentette meg május 31-én. A We Throw No Party című dalhoz videoklip is készült, nálunk látható elsőként. 

MÁRK TONYÓVAL, A MOOG FRONTEMBERÉVEL IS ÖSSZEHOZOTT EGY ALKALMI PROJEKTET NIBIRU NÉVEN.

A Polar Dear tagjaként is ismert, jelenleg Montrealban élő dalszerző-producert saját bevallása szerint a komoly kiadói háttér arra sarkallta, hogy profibban álljon hozzá a zenekészítéshez, és ez érződik is az EP három számának megszólalásán, ugyanakkor megmaradt a Möbel nyers, lo-fi jellege is. A kiadvány címadó dalához Lovas Dávid rendezett klipet (ő jegyzi a Möbel fodrászszalonban felvett élő videóját is). "A texasi Austinban, hőségben felvett anyag vizuálisan és koreográfiáját tekintve egyszerre illik bele és tér el nagyban a konvencionális elektró-klipek világától" - jellemzi Márk röviden a videót, amelyben egy cowboy (Dimitrius Adams) perdül táncra egy poros mellékút közepén.

A We Throw No Party eredeti verziója mellé készült egy késő nyári edit is "még több basszussal, kimondottan a tánctérre hangolva", amely alább meghallgatható, a Möbel Facebook-oldaláról pedig ingyenesen letölthető.

Itt pedig a teljes EP lefülelhető:

Címkék: premier möbel
https://recorder.blog.hu/2013/08/12/mobel_we_throw_no_party_klippremier
Möbel: We Throw No Party (klippremier)
süti beállítások módosítása